Nabór na tutora
3 posters
Strona 1 z 1
Nabór na tutora
Nick: w grze: Taifun
Imie: Jakub
Staż: Ponad roczek na serwerach typu naruto/dragonball/bleach, jeśli chodzi o tibie to z dobre 15 latek
Dlaczego ja złożyłem tę kandydaturę?: Złożyłem tę kandydaturę z powodu częstego zauważania botów na serwerze, jak i pytań każdego z graczy na różne tematy związane z serwerem. Jestem w stanie odpowiadać na takie pytania dlatego też napisałem prośbę o tutora.
Pozdrawiam Taifun.
Imie: Jakub
Staż: Ponad roczek na serwerach typu naruto/dragonball/bleach, jeśli chodzi o tibie to z dobre 15 latek
Dlaczego ja złożyłem tę kandydaturę?: Złożyłem tę kandydaturę z powodu częstego zauważania botów na serwerze, jak i pytań każdego z graczy na różne tematy związane z serwerem. Jestem w stanie odpowiadać na takie pytania dlatego też napisałem prośbę o tutora.
Pozdrawiam Taifun.
Ostatnio zmieniony przez Przemytnik dnia Pon Lip 14, 2014 10:56 am, w całości zmieniany 1 raz
Przemytnik- _
- Liczba postów : 12
Re: Nabór na tutora
Powiadasz że zauważasz często boty tak? A jakbyś zaradził temu, będąc tym Tutorem? xD
Puffy- _
- Liczba postów : 63
Puffy napisał:Powiadasz że zauważasz często boty tak? A jakbyś zaradził temu, będąc tym Tutorem? xD
Zawsze można robic nagrania
Przemytnik- _
- Liczba postów : 12
tibia 15 lat o kurwa hahahaha xd 3 lata i grac w TIbie? chyba, ze czegos nie rozumiem
Nola Andyy- _
- Liczba postów : 13
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: