Kandydatura na tutora
+4
Dantek
★Mokate★
Przemytnik
gedo mazu
8 posters
Strona 1 z 1
Kandydatura na tutora
Nick: Pale zielone
Imie: Bartek
Staż: 5 lat na serwach naruto/dragon ball/bleach i 1 rok na zwykłej tibi
Powód dla którego chce zostać tutorem?:
Większość osób na serwie mie zna.Pomogłem już wielu osobą na serwie.Znam prawie wszystkie questy i całą mapę i gdzie co jest.Chciałbym dostać tutora żeby jeszcze bardziej pomagać osobom początkującym tak ja i innym.Jestem osobom która prawie zawsze jest online na serwie.
Pozdrowienia Pale zielone
Imie: Bartek
Staż: 5 lat na serwach naruto/dragon ball/bleach i 1 rok na zwykłej tibi
Powód dla którego chce zostać tutorem?:
Większość osób na serwie mie zna.Pomogłem już wielu osobą na serwie.Znam prawie wszystkie questy i całą mapę i gdzie co jest.Chciałbym dostać tutora żeby jeszcze bardziej pomagać osobom początkującym tak ja i innym.Jestem osobom która prawie zawsze jest online na serwie.
Ostatnio zmieniony przez gedo mazu dnia Sro Lip 16, 2014 3:49 pm, w całości zmieniany 5 razy
gedo mazu- _
- Liczba postów : 200
Błędy?
gedo mazu napisał:Cześć nazywam się Bartek i mam 17 lat.Większość osób na serwie mię zna.Pomogłem już wielu osoba na serwie.Znam prawie wszystkie questy i całą mapę i gdzie co jest.Chciałbym dostać tutora żeby jeszcze bardziej pomagać osoba początkującym tak ja i innym
Nie zauważasz swoich błędów ortograficznych i wysyłasz taki chłam do administracji?
Przemytnik- _
- Liczba postów : 12
Re: Kandydatura na tutora
Zrobiłem 2 błędy a ty się czepiasz
gedo mazu- _
Chyba chodzi mu o to "mię" xD
Dantek- _
- Liczba postów : 85
Nie zauważyłem tego ale thx za podpowiedz dantek.
gedo mazu- _
Gram już tutaj troszeczkę, i nie spotkałem się żeby gracz Pale Zielone był jakoś źle nastawiony do graczy. Jest bardzo pomocny i to widać. Ja także miałem ostatnio pewne problemy i pomógł mi jak tylko mógł. Jest Bardzo aktywnym graczem co jest dużym plusem jeżeli chodzi o ten serwer.
Myślę także iż dodanie go do Supportu Jako Tutor'a nie będzie złą decyzją lecz bardzo dobrą. Umożliwi mu komenda pomoc wielu ludziom na Tym serwerze.
Jeżeli chodzi o moje zdanie, jestem jak najbardziej na Tak.
Pozdrawiam,
Keendy.
Myślę także iż dodanie go do Supportu Jako Tutor'a nie będzie złą decyzją lecz bardzo dobrą. Umożliwi mu komenda pomoc wielu ludziom na Tym serwerze.
Jeżeli chodzi o moje zdanie, jestem jak najbardziej na Tak.
Pozdrawiam,
Keendy.
Keendy- -
- Liczba postów : 44
Jestem na tak . Chłop siedział ze mną do 3 zebym wbił 900lvl
Saiya- _
- Liczba postów : 13
Dzięki keendy i saiya z te miłe słowa
gedo mazu- _
Pale Sam nic do Ciebie nie mam ale zauważ że 3 osoby które pisały up ;xx niestety są z twojego teamu ;/
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: