Nabór to support's Team
+12
Queba
Azath
Terror
Mr Evenerek
fanatoo
Xerxess
Czwartyy
gedo mazu
wrona96
Dantek
Obito Kage
Keendy
16 posters
Strona 1 z 1
Nabór to support's Team
Witam,
Jako iż nie zauważyłem żadnej uwagi z zamkniętą Rekrutacją do Supportu, Postanowiłem napisać taki krótki nabór odnośnie mojej osoby.
Nie przedłużając...
Imie: Piotr
Wiek: Uważam że wiek to tylko liczba, lecz każdy ma swoje poglądy na świat, Age 18.
Staż: Mój staż odnośnie serwerów naruto nie jest zadowalający, lecz też nie naganny.
Otóż jest to ok. 2 lat. ( mówiąc o pracy w supprocie ).
Jeżeli licząc także serwer'y DB to w sumie jest to jakieś 4 i pół roku ze względu że sam miałem taki serwer.
I proszę nie hejtować...
Czemu napisałem o DB skoro to Naruto ?
Natomiast wiele silników Naruto powstaje pod obeznaniem Dragon Ball'a.
Coś o sobie: Cóż mogę rzec...
Jestem skromnym Fanem piłki nożnej jak i siatkowej, sam trenuję piłkę siatkową jak i ręczną.
Także jestem fanem Anime m.in. Naruto. Interesuję się także Motoryzacją jak i Muzyką.
Lecz także robię czasami jakieś grafiki typu: Avatary nie koniecznie w trybie Zaawansowanym, co można zobaczyć po moim obecnym Avku na Forum.
Dlaczego mieli byśmy wybrać właśnie ciebie ? Nie jest to przesądzone, lecz jeżeli chodzi o możliwości, to mam ich sporo. Piszę to podanie także ze względu na to iż byłem jednym supporterów na chyba pierwszym serwerze z takową Mapą.
Miało być krótko zwięźle i na temat, jeżeli ktoś będzie potrzebował większych informacji, proszę pisać w Tym temacie, Na pewno Odpowiem
Jako iż nie zauważyłem żadnej uwagi z zamkniętą Rekrutacją do Supportu, Postanowiłem napisać taki krótki nabór odnośnie mojej osoby.
Nie przedłużając...
Imie: Piotr
Wiek: Uważam że wiek to tylko liczba, lecz każdy ma swoje poglądy na świat, Age 18.
Staż: Mój staż odnośnie serwerów naruto nie jest zadowalający, lecz też nie naganny.
Otóż jest to ok. 2 lat. ( mówiąc o pracy w supprocie ).
Jeżeli licząc także serwer'y DB to w sumie jest to jakieś 4 i pół roku ze względu że sam miałem taki serwer.
I proszę nie hejtować...
Czemu napisałem o DB skoro to Naruto ?
Natomiast wiele silników Naruto powstaje pod obeznaniem Dragon Ball'a.
Coś o sobie: Cóż mogę rzec...
Jestem skromnym Fanem piłki nożnej jak i siatkowej, sam trenuję piłkę siatkową jak i ręczną.
Także jestem fanem Anime m.in. Naruto. Interesuję się także Motoryzacją jak i Muzyką.
Lecz także robię czasami jakieś grafiki typu: Avatary nie koniecznie w trybie Zaawansowanym, co można zobaczyć po moim obecnym Avku na Forum.
Dlaczego mieli byśmy wybrać właśnie ciebie ? Nie jest to przesądzone, lecz jeżeli chodzi o możliwości, to mam ich sporo. Piszę to podanie także ze względu na to iż byłem jednym supporterów na chyba pierwszym serwerze z takową Mapą.
Miało być krótko zwięźle i na temat, jeżeli ktoś będzie potrzebował większych informacji, proszę pisać w Tym temacie, Na pewno Odpowiem
A więc Pozdrawiam,
Keendy.
Keendy- -
- Liczba postów : 44
Re: Nabór to support's Team
Jestem na tak. Owy gracz pokazał się z dobrej strony robiąc tematy dotyczące bugów jak i tematy które pomagają graczom. Jak dla mnie owy gracz nadaje się do teamu za to co robi dla serwera.
Obito Kage- _
- Liczba postów : 10
Keendy jesteś na dobrej drodze do zostania tutorem lecz zanim nim zostaniesz musisz troszkę dłużej pograć na serwie obadać co gdzie i jak.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dantek- _
- Liczba postów : 85
Miło mi przeczytać Takie słowa ^.^
Wielkie dzięki ; )
Wielkie dzięki ; )
Keendy- -
Patrząc na podanie które umieściłeś powyżej jesteś osobą która bez dwóch zdań nadaję się do Supportu.
Często widzę Cie w grze stojącego w Temple :p No i odzywasz sie na Game-Chat.
Jesteś także chyba 24/7 na forum bo co nie wejdę to jesteś Aktywny, ładnie dodajesz brakujące części serwerowi co też jest dużym plusem.
Jeżeli chodzi o tego Gracza, Jestem jak najbardziej na TAK żeby został on ANBU
Często widzę Cie w grze stojącego w Temple :p No i odzywasz sie na Game-Chat.
Jesteś także chyba 24/7 na forum bo co nie wejdę to jesteś Aktywny, ładnie dodajesz brakujące części serwerowi co też jest dużym plusem.
Jeżeli chodzi o tego Gracza, Jestem jak najbardziej na TAK żeby został on ANBU
Pozdrawiam.
wrona96- _
- Liczba postów : 2
Jestem na tak.Ten gracz zgłosił wiele bugów na serwie i pomaga wielu gracza lepiej odemnie
gedo mazu- _
- Liczba postów : 200
Łał. Prawdę mówiąc nie spodziewałem się takich słów ; o
Jestem mile zaskoczony mogąc przeczytać takowe słowa.
Dzięki ; D
Jestem mile zaskoczony mogąc przeczytać takowe słowa.
Dzięki ; D
Keendy- -
Jestem na tak zobaczymy jak sobie poradzisz :O
Czwartyy- -
- Liczba postów : 36
Jestem na tak zobaczymy jak sobie poradzisz :O
Czwartyy- -
- Liczba postów : 36
Oj kendy,kendy .
Jestes graczem elokwentnym , który ma doswiadczenie.
Bardzo cie lubie.
Serwer sie rozwija.
Poprostu nie jestes noobem.
Widzac to podanie . Mam pare obrazow ciebie .
Zastanawiam sie czy nawet nie mozna ci dac gm'a.
Jednak gm po stazu tutora ;3
Potrzeba nam jest ktos taki Ty.
Nadajesz sie . ! Oczywiscie Tak <3
Pozdrawiam Xerxess ;3
Jestes graczem elokwentnym , który ma doswiadczenie.
Bardzo cie lubie.
Serwer sie rozwija.
Poprostu nie jestes noobem.
Widzac to podanie . Mam pare obrazow ciebie .
Zastanawiam sie czy nawet nie mozna ci dac gm'a.
Jednak gm po stazu tutora ;3
Potrzeba nam jest ktos taki Ty.
Nadajesz sie . ! Oczywiscie Tak <3
Pozdrawiam Xerxess ;3
Xerxess- _
- Liczba postów : 1
Jestem na tak.Ten gracz zgłosił wiele bugów na serwie i pomaga wielu graczom jestem pewien że wprowadzi wiele nowego do serwera oraz będzie dobrze i uczynnie wykonywał swoje obowiązki ;d
fanatoo- _
- Liczba postów : 4
Jestem Na Tak, ponieważ keendy zgłosił wiele bugów na grze i pomagam graczom. Powodzenia
Ostatnio zmieniony przez Mr Evenerek dnia Sro Lip 09, 2014 6:35 pm, w całości zmieniany 1 raz
Mr Evenerek- _
- Liczba postów : 1
Nie piszcie tylko że jesteście na Tak / Nie.
Chciałbym zobaczyć wasze uzasadnienia.
Dziękuje,Chciałbym zobaczyć wasze uzasadnienia.
Pozdrawiam.
Keendy- -
Jest to bardzo pomocny gracz pokazał mi gdzie expić dał mi itemki jednym słowem a słowo to wyrazi wiele chciał bym go zobaczyć w roli Admina ;d ale to tylko moje zdanie ;d niech ktoś jeszcze się wypowie ;d Pzdr Kenny ;p
Terror- _
- Liczba postów : 4
Jestem na tak ponieważ jest to jeden z nie wielu graczy który chce komuś pomóc na serwerze żeby nie oszukując znam może z 4 osoby które chcą komuś pomóc i Kenny jest jedną z nich widać ze sie stara mi na przykład bardzo pomogła mapka którą umieścił na forum.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Azath- -
- Liczba postów : 65
Jestem na tak, ponieważ ten gracz jest bardzo godny zaufania, wiele razy pomagał mi w questach i tłumaczył mi jak gdzie dojść za co jestem mu bardzo wdzięczny :v w sumie to on wycarry'owal mi połowę rozgrywki, jak najbardziej na tak i więcej takich ludzi!
Queba- _
świetny gracz i na prawdę dużo pomaga, ogarnął wiele bugów, napracował się przy zapraszaniu ludzi (w tym mnie) świetny kompan do gry! jestem na tak!
Giorgio- _
- Liczba postów : 3
Jestem na tak. Starasz się pomagać jak możesz i dlatego masz mój głos .
ccs- _
Wow, nie spodziewałem się iż będzie tyle osób popierającą moją kandydaturę do supportu.
Osoby które mnie znają wiedzą że i tak wole siedzieć w Temple i pomagać jak i tworzyć jakieś eventy na które mam swoje pomysły niż ,np. Expic.
Chciałbym spróbować tej roli lecz jak chyba wszyscy wiemy ostateczną decyzję musimy zostawić Dantkowi.
Dzięki i pozdrawiam,Osoby które mnie znają wiedzą że i tak wole siedzieć w Temple i pomagać jak i tworzyć jakieś eventy na które mam swoje pomysły niż ,np. Expic.
Chciałbym spróbować tej roli lecz jak chyba wszyscy wiemy ostateczną decyzję musimy zostawić Dantkowi.
Keendy.
Keendy- -
Ja tez dawalem itemki ;d takiemu Keendy'emu również dałem eq na start ;d i niee tylko JemuTerror napisał:ał mi itemki
No Keendy, jako mój stary znajomy oczywiście, że jestem na tak ;d
Nola Andyy- _
- Liczba postów : 13
No to teraz ja ;p Keendy to w luj pomocny gracz , i znam go z rok. Codziennie z nim rozmawiam na ts i chyba nikomu jeszcze tak bardzo nie pomógł jak mi. Jestemna TAK
Saiya- _
- Liczba postów : 13
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: