Reborn pomysł TAIFUNA
+8
Obito Bogiem
melman99
Brutal
Keendy
Saiya
gedo mazu
Dantek
Przemytnik
12 posters
Strona 1 z 1
Reborn pomysł TAIFUNA
Wpadłem na pomysł aby dodać reborn od 800 lvla. Miałoby to wyglądać tak, że po rebornie lvl zostaje zresetowany wraz z hitami, ale połowa hp i chakry zostaje. Przy kazdym transie po rebie powinien być inny fajniejszy wygląd i dużo większe hity, zależnie od profesji aby był balans, np mocniejszy paral dla danej profy z mocniejszym hitem . Na reborna musiałby być quest aby nie było za łatwo.
Pozdrawiam Taifun.
Pozdrawiam Taifun.
Przemytnik- _
- Liczba postów : 12
Re: Reborn pomysł TAIFUNA
Reborn?
Hahahaa to nie jest dragon ball gdzie jest miliard transow nam ledwo starczało transów na te do 400 ,a ty chcesz zrobić cos takiego jak reborn?
Jedno wielkie NIE!
Pozdrawiam,
Dantek
Hahahaa to nie jest dragon ball gdzie jest miliard transow nam ledwo starczało transów na te do 400 ,a ty chcesz zrobić cos takiego jak reborn?
Jedno wielkie NIE!
Pozdrawiam,
Dantek
Dantek- _
- Liczba postów : 85
Dantek ma racje to nie dragon ball.Jestem na nie
gedo mazu- _
- Liczba postów : 200
Jestem na nie bo nie dlatego ze nie.. Nie.
Saiya- _
- Liczba postów : 13
Hm... zrobić z serwera Naruto serwer Dragon Ball.
Interesująca sprawa
No ale jak najbardziej popieram decyzję Dantka. Lecz bardziej Saiy, a Mianowicie:
Jestem Na nie ponieważ nie dlatego więc nie .. więc nie.
Pozdrawiam,
Keendy.
Interesująca sprawa
No ale jak najbardziej popieram decyzję Dantka. Lecz bardziej Saiy, a Mianowicie:
Jestem Na nie ponieważ nie dlatego więc nie .. więc nie.
Pozdrawiam,
Keendy.
Keendy- -
- Liczba postów : 44
Dla pana Nade mną powinien byc warn za nabijanie postów i spam ale tu warnów nie ma wiec wymyślcie inna kare
Obito Bogiem napisał:1
debil/ idiota :_:
Ostatnio zmieniony przez Deerc dnia Sro Sie 13, 2014 9:25 am, w całości zmieniany 2 razy (Reason for editing : Juz usuwam jego glupie posty typu as as as fa fa ..)
★Mokate★- _
- Liczba postów : 122
Jestem na nie, po pierwsze TO NIE JEST KURWA DRAGON BALL OTS, a po Drugie już są dość mocne hity i Ty chcesz wprowadzić jeszcze większe? Gra nie miałaby Wtedy najmniejszego sensu, każdy by latał z Rebornem i zero balansu by było, tak jak jest obecnie jest super i jestem na nie... więc nie.. , bo nie...
Chillfvckk- _
- Liczba postów : 14
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: