Naruto Kanpai
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

2 Pomysł na Quest

5 posters

Go down

2 Pomysł na Quest Empty 2 Pomysł na Quest

Pisanie by Aruspl Sro Cze 25, 2014 11:50 am

Witam Chciał bym zaprezentować na nowego questa na nowy transform ponieważ widzę dużo ludzi z powyżej 400 lv i nie mają co robić.
Quest był by dla 4 osób były by 3 piętra 1 łatwe 2 średnie 3 trudne i na koniec boss z dużą ilościom hp. Quest byłby od lvl 600. Pomysł inspirowany serwerem sofo
-----------------------------------------------------------------------------------------------Drugi pomysł na Ogoniaste bestie trzeba by pokonać wszystkie bijuu. (Np Jak pokonasz kyuubiego dostajesz chakra kyuubiego) jak masz wszystkie chakry idze do npc obito i piszesz chakra i on daje ci mystery box z którego myster item (armor miecz itp) najlepsze na serwie. Ten quest sam wymyśliłem.
Nick Bitch i Zielonek.lubię pomoagać innym graczom daje itemy osobom które potrzebując  i odpowiadam na pytania (np gdzie expic na 150 lv) Proszę o dodanie postaci kabuto (Ulubiona moja postać z naruto) Proszę o oceniania od 0 do 10.

Ostatnio zmieniony przez Aruspl dnia Pon Cze 30, 2014 12:17 pm, w całości zmieniany 10 razy
Aruspl
Aruspl
_
_

Liczba postów : 1

Powrót do góry Go down

2 Pomysł na Quest Empty Re: 2 Pomysł na Quest

Pisanie by Reider Sro Cze 25, 2014 12:06 pm

nie podoba mi się inspiracja sofo, gdyż może to wyglądać jak plagiat.
2 quest dodany przez ciebie także jest na sofo, czyli pokonanie 9 bijuu, oddanie z nich itemków do npc obito i dostanie nagrody, z tym, że na sofo jeszcze trzeba pokonać juubiego.
Jeszcze jedna sprawa czyli twoje pismo.Strasznie razi w oczy.
pomysły nie są złe ale jak pisałem wcześniej mogą wyglądać jak plagiat.
5/10

Reider
_
_

Liczba postów : 5

Powrót do góry Go down

Pisanie by Czwarty Sro Cze 25, 2014 8:22 pm

Tak Aruspl oni nie "majom" co robić...

Czwarty
_
_

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dantek Czw Cze 26, 2014 12:26 am

Quest na transa pojawi sie tzn najprawdopodobniej bedzie nakladany na postac efekt poniewaz jestem pewien ,ze nie znajde grafik na nowe transy do wszystkich postaci.
Dantek
Dantek
_
_

Liczba postów : 85

Powrót do góry Go down

Pisanie by melman99 Wto Lip 01, 2014 10:52 am

No własnie Sofo!
Solo coś wymyśl bez inspiracji innymi ots ;/
melman99
melman99