2 Pomysł na Quest
5 posters
Strona 1 z 1
2 Pomysł na Quest
Witam Chciał bym zaprezentować na nowego questa na nowy transform ponieważ widzę dużo ludzi z powyżej 400 lv i nie mają co robić.
Quest był by dla 4 osób były by 3 piętra 1 łatwe 2 średnie 3 trudne i na koniec boss z dużą ilościom hp. Quest byłby od lvl 600. Pomysł inspirowany serwerem sofo
-----------------------------------------------------------------------------------------------Drugi pomysł na Ogoniaste bestie trzeba by pokonać wszystkie bijuu. (Np Jak pokonasz kyuubiego dostajesz chakra kyuubiego) jak masz wszystkie chakry idze do npc obito i piszesz chakra i on daje ci mystery box z którego myster item (armor miecz itp) najlepsze na serwie. Ten quest sam wymyśliłem.
Nick Bitch i Zielonek.lubię pomoagać innym graczom daje itemy osobom które potrzebując i odpowiadam na pytania (np gdzie expic na 150 lv) Proszę o dodanie postaci kabuto (Ulubiona moja postać z naruto) Proszę o oceniania od 0 do 10.
Quest był by dla 4 osób były by 3 piętra 1 łatwe 2 średnie 3 trudne i na koniec boss z dużą ilościom hp. Quest byłby od lvl 600. Pomysł inspirowany serwerem sofo
-----------------------------------------------------------------------------------------------Drugi pomysł na Ogoniaste bestie trzeba by pokonać wszystkie bijuu. (Np Jak pokonasz kyuubiego dostajesz chakra kyuubiego) jak masz wszystkie chakry idze do npc obito i piszesz chakra i on daje ci mystery box z którego myster item (armor miecz itp) najlepsze na serwie. Ten quest sam wymyśliłem.
Nick Bitch i Zielonek.lubię pomoagać innym graczom daje itemy osobom które potrzebując i odpowiadam na pytania (np gdzie expic na 150 lv) Proszę o dodanie postaci kabuto (Ulubiona moja postać z naruto) Proszę o oceniania od 0 do 10.
Ostatnio zmieniony przez Aruspl dnia Pon Cze 30, 2014 12:17 pm, w całości zmieniany 10 razy
Aruspl- _
- Liczba postów : 1
Re: 2 Pomysł na Quest
nie podoba mi się inspiracja sofo, gdyż może to wyglądać jak plagiat.
2 quest dodany przez ciebie także jest na sofo, czyli pokonanie 9 bijuu, oddanie z nich itemków do npc obito i dostanie nagrody, z tym, że na sofo jeszcze trzeba pokonać juubiego.
Jeszcze jedna sprawa czyli twoje pismo.Strasznie razi w oczy.
pomysły nie są złe ale jak pisałem wcześniej mogą wyglądać jak plagiat.
5/10
2 quest dodany przez ciebie także jest na sofo, czyli pokonanie 9 bijuu, oddanie z nich itemków do npc obito i dostanie nagrody, z tym, że na sofo jeszcze trzeba pokonać juubiego.
Jeszcze jedna sprawa czyli twoje pismo.Strasznie razi w oczy.
pomysły nie są złe ale jak pisałem wcześniej mogą wyglądać jak plagiat.
5/10
Reider- _
- Liczba postów : 5
Tak Aruspl oni nie "majom" co robić...
Czwarty- _
- Liczba postów : 4
Quest na transa pojawi sie tzn najprawdopodobniej bedzie nakladany na postac efekt poniewaz jestem pewien ,ze nie znajde grafik na nowe transy do wszystkich postaci.
Dantek- _
- Liczba postów : 85
No własnie Sofo!
Solo coś wymyśl bez inspiracji innymi ots ;/
Solo coś wymyśl bez inspiracji innymi ots ;/
melman99- _
- Liczba postów : 8
Similar topics
» Pomysł na quest!
» Pomysł na quest by Hollowek
» Pomysł na Quest by pale zielone