Usunięcie exp boxa + reset lvli
+3
gedo mazu
Juubie
★Mokate★
7 posters
Strona 1 z 1
Usunięcie exp boxa + reset lvli
Witam ;* mam propozycje co do usunięcia exp boxa, którego obecnie można zdobyć wygrywając/kupując. CZEMU !?
Iż owy exp box jest zbyt op (moje zdanie) i na dodatek długo trwa przez co jest 0 satysfakcji z gry przykład
h t t p:/ /i 5 7 . t i n y p i c .c o m/2 e y l 4 jl. p n g (wybacz obito/lee kage czy jak tam chcesz, że to na twoim przykładzie pokazuje) Miejsca spacji usuń bo nie mam konta 7 dni :C
myślę, że też fajnie było by zrobić reset lvli.
O co chodzi ?
wszyscy co mieli np 400 lvl cofają się do 1 lvla i mają trans na 400 (jeżeli kiedyś mieli 400+ wiadomo kto jakiego miał transa bd miał go) skille można by cofnąć do 10 a eq zostawić takie jakie jest
Po co !?
myślę, że po wbiciu takiego 1.5k nie ma co robić dlatego można by coś takiego zrobić ;x
Pozdrawiam Mokate ;*
Iż owy exp box jest zbyt op (moje zdanie) i na dodatek długo trwa przez co jest 0 satysfakcji z gry przykład
h t t p:/ /i 5 7 . t i n y p i c .c o m/2 e y l 4 jl. p n g (wybacz obito/lee kage czy jak tam chcesz, że to na twoim przykładzie pokazuje) Miejsca spacji usuń bo nie mam konta 7 dni :C
myślę, że też fajnie było by zrobić reset lvli.
O co chodzi ?
wszyscy co mieli np 400 lvl cofają się do 1 lvla i mają trans na 400 (jeżeli kiedyś mieli 400+ wiadomo kto jakiego miał transa bd miał go) skille można by cofnąć do 10 a eq zostawić takie jakie jest
Po co !?
myślę, że po wbiciu takiego 1.5k nie ma co robić dlatego można by coś takiego zrobić ;x
Pozdrawiam Mokate ;*
★Mokate★- _
- Liczba postów : 122
Re: Usunięcie exp boxa + reset lvli
Zgadzam się z osoba wyzej
gedo mazu- _
- Liczba postów : 200
Mokate nie płacz, narazie jest dobrze ale serw się ciągle rozwija.
Pozdrawiam Puffy
Pozdrawiam Puffy
Puffy- _
- Liczba postów : 63
Zgadzam się z Puffy.
pewnie jeszcze nie 1 reset charow będzie zanim ten serwer się konkretnie rozwinie.
exp box jest dobrze chociaż mogli by zmniejszyć czas trwania do np. (1H).
pewnie jeszcze nie 1 reset charow będzie zanim ten serwer się konkretnie rozwinie.
exp box jest dobrze chociaż mogli by zmniejszyć czas trwania do np. (1H).
Juubie- _
- Liczba postów : 14
Wiesz co kolego na screenie owy gracz "wbił" 660lvl w 1h10min co jest normalnie nie do osiągnięcia. Widać że ktoś go wpuścił na tobirame i z nim expił ma doskok więc jest to nie problem.
@up
Exp Box trwa 1h
@up
Exp Box trwa 1h
Brutal- _
- Liczba postów : 133
Jestem na nie
Obito Bogiem- -
- Liczba postów : 36
Brutal napisał:Wiesz co kolego na screenie owy gracz "wbił" 660lvl w 1h10min co jest normalnie nie do osiągnięcia. Widać że ktoś go wpuścił na tobirame i z nim expił ma doskok więc jest to nie problem.
@up
Exp Box trwa 1h
no chyba, że tak to można dodać tak zwane pz przy wejściach na bossy
★Mokate★- _
- Liczba postów : 122
Jestem na NIE!!!
Przemytnik- _
- Liczba postów : 12
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: