Reset serva
+2
Deerc
maxjac5
6 posters
Strona 1 z 1
Zrobić reset ?
Reset serva
Witam rodzi się pytanie czy nie zrobić servera tak jakby od nowa zresetować zrekrutować nowych adminów/modów,poprawić bugi,zresetiwać konta, zbalansować postacie i rozreklamować server .
Mógłbym nawet trochę poreklamować i sam zgłaszam sie jako rekrut na moda, nie mam w tym doświadczenia (chyba żadnego) ale szybko się uczę zapraszam do ankiety i proszę o sensowne odpowiedzi
Pozdro,Finesia
Mógłbym nawet trochę poreklamować i sam zgłaszam sie jako rekrut na moda, nie mam w tym doświadczenia (chyba żadnego) ale szybko się uczę zapraszam do ankiety i proszę o sensowne odpowiedzi
Pozdro,Finesia
maxjac5- _
- Liczba postów : 7
Re: Reset serva
Mam co do posta kilka zastrzeżeń mianowicie :
1.Aby poprawić bugi i zbalansować postacie nie trzeba resetu
2.Chcesz restart lvl bo pewnie masz jakiś hm 100? i jest ci to lotto ale są i tacy co skillowali tygodniami aby osiągnąć to co mają i nie było by to wobec nich fer
3.Reset postaci - Minato , Madara , Tobirama , Hashirama , Każdy kto kupił/Dostał je był by bardzo stratny tak samo jak osoby które coś kupiły za doładowanie np .SHW , FAU i inne ;x
A ogólnie to tak ogólny restart jest nie potrzebny a Ty się obudziłeś i nagle chcesz się wybić i wsunąć znikąd na miejsce MOD'a to tak jak byś poszedł na np. Mazurski OTS i PLIX FULL RES BO JA DOPIERO ZACZYNAM GRE I TO NIE FER
1.Aby poprawić bugi i zbalansować postacie nie trzeba resetu
2.Chcesz restart lvl bo pewnie masz jakiś hm 100? i jest ci to lotto ale są i tacy co skillowali tygodniami aby osiągnąć to co mają i nie było by to wobec nich fer
3.Reset postaci - Minato , Madara , Tobirama , Hashirama , Każdy kto kupił/Dostał je był by bardzo stratny tak samo jak osoby które coś kupiły za doładowanie np .SHW , FAU i inne ;x
A ogólnie to tak ogólny restart jest nie potrzebny a Ty się obudziłeś i nagle chcesz się wybić i wsunąć znikąd na miejsce MOD'a to tak jak byś poszedł na np. Mazurski OTS i PLIX FULL RES BO JA DOPIERO ZACZYNAM GRE I TO NIE FER
Ludzie jaki reset , nie poto ludze grają tyle czasu i wogóle że tera ressa robic , popieram wypowiedż deerc'a wystarczy naprawić bugi
star994- _
- Liczba postów : 13
Dobra resetu nie musi być lecz naprawa bugów,balans jak już napisałem,Deerc nie, nie chcę się wybić i to była po prostu propozycja,a jeśli chodzi o postacie VIP to byłyby zwrócone.
Ale pomyślmy gdyby reset został zastosowany więcej ludzi by przyszło na server , chcieliby wybić się na topce server prawdopodobnie zyskał by troche ludzi.No ale decyzja należy do graczy.
Ale pomyślmy gdyby reset został zastosowany więcej ludzi by przyszło na server , chcieliby wybić się na topce server prawdopodobnie zyskał by troche ludzi.No ale decyzja należy do graczy.
maxjac5- _
Ale też sporo graczy Tych "Stałych" By odeszła ze względu na to że ile można? no nie oszukujmy się ale nie chce się każdemu Ciągle od początku expić ;x
Decyzja należy raczej do Dantka ;p On ma decydujący głos ale może pod uwagę wziąć zdanie graczy :p
Decyzja należy raczej do Dantka ;p On ma decydujący głos ale może pod uwagę wziąć zdanie graczy :p
No tak czekamy na odpowiedź Dantka,jeżeli był to głupi pomysł to wybaczcie mi przepraszam,ale jak patrze na ludzi którzy zostali okradzieni (nie będe mówił kto ) to szkoda mi się ich robi
maxjac5- _
Nie no coś z tego pomysłu i tak jest spoko ale część nie ;p dużo osób zostało okradzionych ale robiąc restart zostanie hm"Okradziona" znacznie większa część
Czekamy więc na odpowiedź Dantka jeżeli w ogóle jeszcze interesuje się tym serverem (od niektórych słyszałem że ma na niego "wyjebane")
maxjac5- _
Był na wakacjach ale jak widać po poście w newsach wrócił i ma zamiar "Coś" zrobić z serwerem , trochę cierpliwości a miejmy nadzieje że ujrzymy coś nowego ;p
Deerc napisał:Nie no coś z tego pomysłu i tak jest spoko ale część nie ;p dużo osób zostało okradzionych ale robiąc restart zostanie hm"Okradziona" znacznie większa część
skoro coś o zlodzejach to pan " Ino Yamanaka " okrada ludzi z eq i konta
★Mokate★- _
- Liczba postów : 122
★Mokate★ napisał:Deerc napisał:Nie no coś z tego pomysłu i tak jest spoko ale część nie ;p dużo osób zostało okradzionych ale robiąc restart zostanie hm"Okradziona" znacznie większa część
skoro coś o zlodzejach to pan " Ino Yamanaka " okrada ludzi z eq i konta
Mam prosbe , nie piszcie nie na temat pod postami zeby nie zasmiecac kazdego posta bo wygladaja wszystkie jak off topice bo wszystko sie w nich pisze , Jak cos takiego sie zdarza to do Oszustw czy cos z gory dzieki
+Przepraszam za brak polskich znakow lub ewentualne bledy ale jestem na tel.
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: