Keendy na GM'a
+6
Neekus
Brutal
Obito Kage
Keendy
Saiya
wrona96
10 posters
Strona 1 z 1
Keendy na GM'a
Witam.
Jak chyba zauważyliście, Keendy na serwerze jest bardzo często i robi co tylko w jego mocy żeby pomóc ludziom. Lecz nie ma komend które umożliwiały by mu sprawniejsze pomaganie ludziom. Choćby nawet to że ludziie wchodzą na quest Hero Water i tam zostają, bądź tak jak dziś zablokowaliśmy się na queście w KIRI, lecz Keendy wymyślił pewien sposób żeby wszyscy się stamtąd wydostali.
Chciałbym żeby Keendy dostał awans na GM'a czy tam cokolwiek żeby miał udostępnione komendy którymi mógł by pomagać graczom.
Jeżeli ktoś jeszcze tak uważa proszę podpisać się w tym temacie.
Chciałbym żeby Keendy dostał awans na GM'a czy tam cokolwiek żeby miał udostępnione komendy którymi mógł by pomagać graczom.
Jeżeli ktoś jeszcze tak uważa proszę podpisać się w tym temacie.
pozdrawiam,
Wrona.
Wrona.
wrona96- _
- Liczba postów : 2
Re: Keendy na GM'a
Ja bym chętnie go widział w roli gm'a , to jest mój ziom .
Keend'y jest rzetelny i mam głowe. Jestem na tak
/saiya
Keend'y jest rzetelny i mam głowe. Jestem na tak
/saiya
Saiya- _
- Liczba postów : 13
Yyyy... ? Aha. Fajnie wiedzieć.
Ja tylko zauważyłem że Dantka nie ma całymi dniami i ludzie mnie proszą o pomoc o wyjście z bugów, jak się po blokowali czy coś, a dziś jest 28 osób gdzie wczoraj było 45 + ;( to boli i to bardzo ;/
Ja tylko zauważyłem że Dantka nie ma całymi dniami i ludzie mnie proszą o pomoc o wyjście z bugów, jak się po blokowali czy coś, a dziś jest 28 osób gdzie wczoraj było 45 + ;( to boli i to bardzo ;/
Keendy- -
- Liczba postów : 44
Ja jestem oczywiście na TAK wiele było sytuacji w których Keendy potrzebował komend. Jak na moje Keendy nadaje się najbardziej na posade CM'a. Siedzi on więcej od Dantka i rozmawia z graczami co u niego punktuje. Na innych serwerach ciężko jest by ktokolwiek z Teamu do ciebie odpisał. Mam nadzieję, że owy gracz dostanie wreszcie komendy i będzie mógł lepiej pomagać graczom.
Obito Kage- _
- Liczba postów : 10
Mi osobiście nie pomógł bo chyba nie musiał xd dlatego jestem neutralnie nastawiony. Ale każdy ma w głowie pewnie innego GM'a w sensie co będzie mógł robić żeby się nie skończyło tak jak ostatnio.
Moim zdaniem powinnien móc tylko banować, pisać w paru kolorkach, teleportować się do graczy i on do graczy.
Kategorycznie nie powinnien móć robić itemków, dodawać leveli itd. oraz bez komendy /a.
Aktualna administracja myślę że rozsądnie to ustali, ale lepiej dmuchać na zimne.
Moim zdaniem powinnien móc tylko banować, pisać w paru kolorkach, teleportować się do graczy i on do graczy.
Kategorycznie nie powinnien móć robić itemków, dodawać leveli itd. oraz bez komendy /a.
Aktualna administracja myślę że rozsądnie to ustali, ale lepiej dmuchać na zimne.
Brutal- _
- Liczba postów : 133
Aktualnie siedzę na serwie dosłownie 24/7 i rzadko zauważam jakakolwiek pomoc z jego strony...
sam miałem problem z botem, Nie był w stanie pomoc ze względu na mała znajomość mapy.
Jestem na Nie.
sam miałem problem z botem, Nie był w stanie pomoc ze względu na mała znajomość mapy.
Jestem na Nie.
Juubie- _
- Liczba postów : 14
Keendy jesteś dobrym i szanowanym graczem, ale masz zbyt za mały staż na GM'a. Pograj trochę.. bądź przykładem i wzorem a kiedyś range dostaniesz
Pozdrawiam Serdecznie: Puffy
Pozdrawiam Serdecznie: Puffy
Puffy- _
- Liczba postów : 63
Jedna Uwaga.
Otóż może nie zauważyliście tego ale wszystkie glosy na (tak)
złożyła jego gildia.
Otóż może nie zauważyliście tego ale wszystkie glosy na (tak)
złożyła jego gildia.
Juubie- _
Zauważyłem już ,że przy jego kandydaturze na tutora większość osób co była na tak miała max 4 posty ale co tam przynajmniej się stara i pomaga
Pozdrawiam,
Dantek
Pozdrawiam,
Dantek
Dantek- _
- Liczba postów : 85
Mnie zastanawia 1 rzecz.
Kto to jest ten wrona96.
założył konto niedawno ma 2 posty.
to jest troszkę podejrzane.
Kto to jest ten wrona96.
założył konto niedawno ma 2 posty.
to jest troszkę podejrzane.
Juubie- _
Mnie nie obchodzi kim jest wrona w każdym bądź razie
Keendy pomiot szatana nie dostanie gm'a
Keendy pomiot szatana nie dostanie gm'a
Dantek- _
- Liczba postów : 85
Gm'a powinni zabrac tobie dantek ale niestety sie nie da i powienien miec go keendy 0 pomocy z twojej strony dostepność raz na 1000 lat i wejdziesz powiesz ze serw off i to wszystko tyle z twojej pomoccy eh
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: