BOT XINTRIS I SARDZIK ! Świadek Keendy
5 posters
Strona 1 z 1
BOT XINTRIS I SARDZIK ! Świadek Keendy
Otóż tak na trainach stały 2 osoby na bocie Xintris i sardzik zawołałem Kenndiego co zrobił ? odliczył czas sardzikowi po czym go uwaga! KICKNĄŁ GJ! wcześniej pisałem o xintrisie ale przyszedł to najpierw poszedł do sardzika a xintris zdąrzył wrócić Ogólem z jakiej paki za bota na trainach kick a na expie ban ? Dantek kolejne nie dociągnięcie twojego serwera
Re: BOT XINTRIS I SARDZIK ! Świadek Keendy
Deerc napisał:Otóż tak na trainach stały 2 osoby na bocie Xintris i sardzik zawołałem Kenndiego co zrobił ? odliczył czas sardzikowi po czym go uwaga! KICKNĄŁ GJ! wcześniej pisałem o xintrisie ale przyszedł to najpierw poszedł do sardzika a xintris zdąrzył wrócić Ogólem z jakiej paki za bota na trainach kick a na expie ban ? Dantek kolejne nie dociągnięcie twojego serwera
dowod ?
★Mokate★- _
- Liczba postów : 122
★Mokate★ napisał:Deerc napisał:Otóż tak na trainach stały 2 osoby na bocie Xintris i sardzik zawołałem Kenndiego co zrobił ? odliczył czas sardzikowi po czym go uwaga! KICKNĄŁ GJ! wcześniej pisałem o xintrisie ale przyszedł to najpierw poszedł do sardzika a xintris zdąrzył wrócić Ogólem z jakiej paki za bota na trainach kick a na expie ban ? Dantek kolejne nie dociągnięcie twojego serwera
dowod ?
dowód ? słowo tutora chyba wystarczy i to co widział
Niestety tutor "może" ale nie musi być przekłamany. Filmik to jest dowód.
Brutal- _
- Liczba postów : 133
Niedociągnięcie?
Na trainach bot jest niedozwolony pozwalam tylko na mc na trainach (Cwiczenie asa, sworda itp.)
Na trainach bot jest niedozwolony pozwalam tylko na mc na trainach (Cwiczenie asa, sworda itp.)
Dantek- _
- Liczba postów : 85
Dantek napisał:Niedociągnięcie?
No właśnie wiec powinien te dwie osoby zbanowac bo widział sytuacje a tylko dostali kicka wiec co z tym fantem ? ;/ Najlepiej jak by sie wypowiedzial Keendy :>
Najlepiej jakbys zamilkł
Sardzik- _
- Liczba postów : 6
Sardzik napisał:Najlepiej jakbys zamilkł
Wiem że byłoo by to dla ciebie korzystne ale 2k lvl z botem każdy wbić potrafi wystarczy troche czasu i skrypy No i oczywiście jak widać ulgowe traktowanie ciebie przez tutora
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: