Będzie res?
5 posters
Strona 1 z 1
Będzie res?
Dantek będzie res bo nwm czy się opłaca dalej tu grać skoro przez bugi masz (podobno) robić resa.
Speed- _
- Liczba postów : 11
Re: Będzie res?
1. nie opłaca się grać bo dantek wróci za tydzień lub dwa tygodnie
2. resa nie bd bo go nie ma
2. resa nie bd bo go nie ma
★Mokate★- _
- Liczba postów : 122
Nie opłaca sie grać dlatego bo jest garstka dzieci która w uczciwej grze nie potrafi nic zrobić bo krótko mówiąc są zerami to robią postaci typu obito i bugują co popadnie
Dantek już wrócił bug obito będzie naprawiony. Gadałem z nim oGarnie wszystko.
Tobirama- -
- Liczba postów : 56
A wiesz czy będzie robił resa?
I Deerc dobrze gadasz.
I Deerc dobrze gadasz.
Speed- _
- Liczba postów : 11
Deerc napisał:Res prawdopodobnie będzie jednak , ale samych lvl.
pozdro 1 hit kill -.- ja jestem za resem charów bo lvl z eq co się miało przed tym rese lvli to szybko odrobić szczególnie gdy postać jest wyskillana
★Mokate★- _
Jestem za resem typu lvl skille na 0 ale zostają itemki , i postaci VIP bo jesli ktos za nie zaplacil dlaczego mialby stracic .. nie fer ale no zobaczymy
ja zapłaciłem za profke i itemy a nadal ich nie ma i istnieje coś takiego jak zwrot
★Mokate★- _
Deerc a czemu reset skilli ? skoro reset ma być spowodu bugowania Hidana czyli "Level" nie skille więc skille niech zostaną. Ja skilluje już chyba 5 dzień pod rząd i zachwile resa tego wszystkie mam dostać ? // Edit : Albo co ma powiedzieć Multi który już z 2 tyg dzień w dzień skilluje. Ludzie zamiast skillować wolą bugować i levele wbijać dlatego jest narzekanie "Padam jak papier"
czemu każdy ma być stratny z tego powodu, że 600 lvl obito latały na bugu bądź kilka osób bugowało Hidana. A ja co nawet nie bylem na hidanie ani razu. "Chodzi o Tobirama" mam stracić wszystko bo ktoś na rs padł od obito i eq stracił.
czemu każdy ma być stratny z tego powodu, że 600 lvl obito latały na bugu bądź kilka osób bugowało Hidana. A ja co nawet nie bylem na hidanie ani razu. "Chodzi o Tobirama" mam stracić wszystko bo ktoś na rs padł od obito i eq stracił.
Tobirama- -
No yo prawda Tobirama . Ale z Drugiej strony taki wyskillowany Bangerz te 2300 znowu na jakimś bugu odrobi ;f
Ale tutaj lvl nie ma znaczenia xD a po 2 level latwo wbic po 500 tutaj lvl leci i nie wazne czy wyskilowany czy tez nie.
Tutaj w pvp licza sie skille nie level dlatego każdy pada bo skille ma Def :50 abs: 50 a taki ja już mam 91 defa to jest różnica w pvp ogromna
Tutaj w pvp licza sie skille nie level dlatego każdy pada bo skille ma Def :50 abs: 50 a taki ja już mam 91 defa to jest różnica w pvp ogromna
Tobirama- -
Ale jest Jeszcze jedna niepokojąca rzecz odnośnie pvp . Gracz który wcześniej tu nie grał przyjdzie świeżo co i bedzie chciał się z Tobą bić i jak się okażę nic ci nawet nie zabierze gdyż już wcześniej się wyskillowałeś gdy miałeś dostęp do lepszych potworków ;x trochę nie fer dla nowych graczy którzy już od początku będą skazani na przegraną .
Dlatego zamiast mnie bić może poskilluje ? może posiedzi tak jak ja 6 dni na trainach i na skillowaniu wszystkiego ?
Tobirama- -
No ale na trainach czy na monkach nie na skilluje tyle defa i absa co ty na ANBU <-- Anbu wioski:)
ja skilalem absa i defa na banditach i mam 91 defa i 110 absa
gedo mazu- _
- Liczba postów : 200
Na Anbu zaczalem skillac od 89 do 91 xD
Tobirama- -
ale Pale mówi dobrze.. Bo abs na missing ninjach wbijalem a def na banitach
Tobirama- -