Naruto Kanpai
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Będzie porządek

5 posters

Go down

Będzie porządek Empty Będzie porządek

Pisanie by Brutal Czw Cze 26, 2014 10:33 pm

Witam!
Czy kurwa skończy się pajacowanie i dawanie czy przywoływanie potworów które dają w chuj leveli? Jeżeli nie to powiedźcie ludzie nie będą tracić czasu. Tak w ogóle po co tyle tych adminów? Można zrobić żeby tylko admin/właściciel miał wszystkie komendy, żeby tylko 1 osoba miała władze reszcie dać CM, który będzie mógł co najwyżej i pisać na red i dawać bany, bez żadnych tp, robienia itemów itp.
Tyle w temacie.
Brutal
Brutal
_
_

Liczba postów : 133

Powrót do góry Go down

Będzie porządek Empty Re: Będzie porządek

Pisanie by Zimny Czw Cze 26, 2014 10:51 pm

Dostane ub bo mam bana na ip przez brata

Zimny
_
_

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by Okummayo Czw Cze 26, 2014 10:54 pm

Zacznijmy od tego że ten ots to jeden wielki żart. Dantek ogarnięty w robieniu ots każdą nową rzecz co zrobi jest pobugowana od razu. Daje 123121232131235435 osobom władze kage tylko po to by psuć serwer, jak w tym przypadku. Ale nie dziwie się w sumie Muchomorowi, na jego miejscu pewnie wielu zrobiłoby tak samo. I teraz nasuwa sie pytanie, czy ten ots ma przyszlość? Nie, i to z kretesem. Nie dopóki Dantek wreszcie zrozumie błędy które popełnił. Tak naprawdę nawet jeżeli kupil mu ktoś dedyka czy to zobowiązuje do niszczenia serwera? Wiedziałem juz od początku gdy wyskoczyła postać z wbitym 355345345435374 lvl w 30 minut że nie ma przyszlości ten serwer... Zjebałeś Dantek, zjebałeś po calości, mam nadzieję ze to rozumiesz i że nie będziesz zganiał tego nikogo innego gdyż to jest tylko i wyłącznie twoja wina.

Teraz Soja ma przykład, że można stworzyć gorszy serwer od takiego na którym lecą na kase...

Okummayo
_
_

Liczba postów : 3

Powrót do góry Go down

Pisanie by Oharu Czw Cze 26, 2014 11:14 pm

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Twisted Evil Arrow No monkey cat alien pale

Oharu
_
_

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dantek Czw Cze 26, 2014 11:28 pm

Zacznijmy od tego ,ze im walkowalem nonstop ,ze albo sa kage albo playerami jutro jak wroce to sie wiele zmieni w administracji.
a i jeszcze jedno cos sie teraz stalo na serwerze jak mnie nie bylo?
Dantek
Dantek
_
_

Liczba postów : 85

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dantek Czw Cze 26, 2014 11:55 pm

Jak wbilem na dedyka dostalem taka o to informacje od kremka zeby bylo jasne:
Dantek, jak cos to zmienilem ten napis Kage bo musialem zobaczyc kilku ludzi, a ten napis nademna spamil i mnie widzieli.

Zauwazylem ze na hasiramie jest bug z boxami(Mozna na skalke wejsc uzywajac boxow), muchomorek robi sobie i kolegom bossy (po 400 lvl wbijali sobie) oraz Sysio ma cos na sobie ze po 600k
bije w bossa i z lapy tez strasznie duzo niewiem czy ty mu to dales czy bug ale chyba po to ten ots sie robi zeby gracze przywali a nie odchodzili przez takie cos. Jutro po pracy bede puzno, ale prawdopodobnie SMS shop bedzie dzialac (wiem co zle zrobilem, chyba xD)

00:30

A wiec tak wylogowalem sie i zalogowalem na noob chara, muchomor dal kage swoim "ziomkom" i wszystko na mapie usuwali... Wylanczylem szybko serwer i teraz nie wiem czy dalej chcesz rozdawac all kage, bo ci kase daja na dedyka czy wolisz powoli otsa ogarnac, i nie miec noobow i dobre imie na OTSie - wsumie ty wszystko robisz jak narazie bo ja niestety czasu nie mam, jak mam to go poswiecam.

01:00

Odpalilem serwer, pokasowalem troche kont, nie moglem znalezc "pierdolniecie gniewu" << trzeba usunac!!
Dantek
Dantek
_
_

Liczba postów : 85

Powrót do góry Go down

Pisanie by Brutal Czw Cze 26, 2014 11:55 pm

Raczej nie będę się odnosił już do twojego postu. Powiedział Ci w grze co mam na myśli.
@edit
To miało być do tego krótszego postu.

Ostatnio zmieniony przez Brutal dnia Pią Cze 27, 2014 12:21 am, w całości zmieniany 1 raz
Brutal
Brutal
_
_

Powrót do góry Go down

Pisanie by Zimny Pią Cze 27, 2014 12:00 am

Dostane Ub ???

Zimny
_
_

Powrót do góry Go down

Pisanie by Brutal Pią Cze 27, 2014 12:17 am

@up
Założyłeś temat to nie zaśmiecaj drugiego.
Brutal
Brutal
_
_

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: