Będzie porządek
5 posters
Strona 1 z 1
Będzie porządek
Witam!
Czy kurwa skończy się pajacowanie i dawanie czy przywoływanie potworów które dają w chuj leveli? Jeżeli nie to powiedźcie ludzie nie będą tracić czasu. Tak w ogóle po co tyle tych adminów? Można zrobić żeby tylko admin/właściciel miał wszystkie komendy, żeby tylko 1 osoba miała władze reszcie dać CM, który będzie mógł co najwyżej i pisać na red i dawać bany, bez żadnych tp, robienia itemów itp.
Tyle w temacie.
Czy kurwa skończy się pajacowanie i dawanie czy przywoływanie potworów które dają w chuj leveli? Jeżeli nie to powiedźcie ludzie nie będą tracić czasu. Tak w ogóle po co tyle tych adminów? Można zrobić żeby tylko admin/właściciel miał wszystkie komendy, żeby tylko 1 osoba miała władze reszcie dać CM, który będzie mógł co najwyżej i pisać na red i dawać bany, bez żadnych tp, robienia itemów itp.
Tyle w temacie.
Brutal- _
- Liczba postów : 133
Re: Będzie porządek
Dostane ub bo mam bana na ip przez brata
Zimny- _
- Liczba postów : 4
Zacznijmy od tego że ten ots to jeden wielki żart. Dantek ogarnięty w robieniu ots każdą nową rzecz co zrobi jest pobugowana od razu. Daje 123121232131235435 osobom władze kage tylko po to by psuć serwer, jak w tym przypadku. Ale nie dziwie się w sumie Muchomorowi, na jego miejscu pewnie wielu zrobiłoby tak samo. I teraz nasuwa sie pytanie, czy ten ots ma przyszlość? Nie, i to z kretesem. Nie dopóki Dantek wreszcie zrozumie błędy które popełnił. Tak naprawdę nawet jeżeli kupil mu ktoś dedyka czy to zobowiązuje do niszczenia serwera? Wiedziałem juz od początku gdy wyskoczyła postać z wbitym 355345345435374 lvl w 30 minut że nie ma przyszlości ten serwer... Zjebałeś Dantek, zjebałeś po calości, mam nadzieję ze to rozumiesz i że nie będziesz zganiał tego nikogo innego gdyż to jest tylko i wyłącznie twoja wina.
Teraz Soja ma przykład, że można stworzyć gorszy serwer od takiego na którym lecą na kase...
Teraz Soja ma przykład, że można stworzyć gorszy serwer od takiego na którym lecą na kase...
Okummayo- _
- Liczba postów : 3
Zacznijmy od tego ,ze im walkowalem nonstop ,ze albo sa kage albo playerami jutro jak wroce to sie wiele zmieni w administracji.
a i jeszcze jedno cos sie teraz stalo na serwerze jak mnie nie bylo?
a i jeszcze jedno cos sie teraz stalo na serwerze jak mnie nie bylo?
Dantek- _
- Liczba postów : 85
Jak wbilem na dedyka dostalem taka o to informacje od kremka zeby bylo jasne:
Dantek, jak cos to zmienilem ten napis Kage bo musialem zobaczyc kilku ludzi, a ten napis nademna spamil i mnie widzieli.
Zauwazylem ze na hasiramie jest bug z boxami(Mozna na skalke wejsc uzywajac boxow), muchomorek robi sobie i kolegom bossy (po 400 lvl wbijali sobie) oraz Sysio ma cos na sobie ze po 600k
bije w bossa i z lapy tez strasznie duzo niewiem czy ty mu to dales czy bug ale chyba po to ten ots sie robi zeby gracze przywali a nie odchodzili przez takie cos. Jutro po pracy bede puzno, ale prawdopodobnie SMS shop bedzie dzialac (wiem co zle zrobilem, chyba xD)
00:30
A wiec tak wylogowalem sie i zalogowalem na noob chara, muchomor dal kage swoim "ziomkom" i wszystko na mapie usuwali... Wylanczylem szybko serwer i teraz nie wiem czy dalej chcesz rozdawac all kage, bo ci kase daja na dedyka czy wolisz powoli otsa ogarnac, i nie miec noobow i dobre imie na OTSie - wsumie ty wszystko robisz jak narazie bo ja niestety czasu nie mam, jak mam to go poswiecam.
01:00
Odpalilem serwer, pokasowalem troche kont, nie moglem znalezc "pierdolniecie gniewu" << trzeba usunac!!
Dantek, jak cos to zmienilem ten napis Kage bo musialem zobaczyc kilku ludzi, a ten napis nademna spamil i mnie widzieli.
Zauwazylem ze na hasiramie jest bug z boxami(Mozna na skalke wejsc uzywajac boxow), muchomorek robi sobie i kolegom bossy (po 400 lvl wbijali sobie) oraz Sysio ma cos na sobie ze po 600k
bije w bossa i z lapy tez strasznie duzo niewiem czy ty mu to dales czy bug ale chyba po to ten ots sie robi zeby gracze przywali a nie odchodzili przez takie cos. Jutro po pracy bede puzno, ale prawdopodobnie SMS shop bedzie dzialac (wiem co zle zrobilem, chyba xD)
00:30
A wiec tak wylogowalem sie i zalogowalem na noob chara, muchomor dal kage swoim "ziomkom" i wszystko na mapie usuwali... Wylanczylem szybko serwer i teraz nie wiem czy dalej chcesz rozdawac all kage, bo ci kase daja na dedyka czy wolisz powoli otsa ogarnac, i nie miec noobow i dobre imie na OTSie - wsumie ty wszystko robisz jak narazie bo ja niestety czasu nie mam, jak mam to go poswiecam.
01:00
Odpalilem serwer, pokasowalem troche kont, nie moglem znalezc "pierdolniecie gniewu" << trzeba usunac!!
Dantek- _
- Liczba postów : 85
Raczej nie będę się odnosił już do twojego postu. Powiedział Ci w grze co mam na myśli.
@edit
To miało być do tego krótszego postu.
@edit
To miało być do tego krótszego postu.
Ostatnio zmieniony przez Brutal dnia Pią Cze 27, 2014 12:21 am, w całości zmieniany 1 raz
Brutal- _
@up
Założyłeś temat to nie zaśmiecaj drugiego.
Założyłeś temat to nie zaśmiecaj drugiego.
Brutal- _
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: