Naruto Kanpai
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Skarga na Pale Zielone

+4
Anonim
★Mokate★
Chillfvckk
Brutal
8 posters

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Go down

Skarga na Pale Zielone - Page 2 Empty Re: Skarga na Pale Zielone

Pisanie by ★Mokate★ Wto Lip 29, 2014 2:37 pm

gedo mazu napisał:Nie napisałem jeszcze ani razu "e tam nic się nie stanie" do gracza który napisał na pw

chodziło mi o to, że gdy os której nie lubisz a ona cb to idzesz niby zobaczyć ale jak ja ci podaje jakiego randoma czy twojego znajomego to nie masz czasu i masz wyjebane w to
★Mokate★
★Mokate★
_
_

Liczba postów : 122

Powrót do góry Go down

Pisanie by gedo mazu Wto Lip 29, 2014 2:44 pm

Mokate sprawdzam wszystkich co dom nie napisze ze widza bota i lece.
gedo mazu
gedo mazu
_
_

Liczba postów : 200

Powrót do góry Go down

Pisanie by ★Mokate★ Wto Lip 29, 2014 2:47 pm

gedo mazu napisał:Mokate sprawdzam wszystkich co dom nie napisze ze widza bota i lece.

tylko, że banując mnie gdy byłem nie było to fair bo każdy kto jest na tyle mądry pilnuje bota i patrzy czy ktoś pisze więc ja też ci mogłem napisać i tyle Wink
★Mokate★
★Mokate★
_
_

Liczba postów : 122

Powrót do góry Go down

Pisanie by Brutal Wto Lip 29, 2014 3:06 pm

gedo mazu napisał:Mokate sprawdzam wszystkich co dom nie napisze ze widza bota i lece.
Gówno sprawdzasz ani razu Cie nie było jak dostałem bana. Nie dajesz rady to opuść tą posadę.
Brutal
Brutal
_
_

Liczba postów : 133

Powrót do góry Go down

Pisanie by Deerc Wto Lip 29, 2014 3:27 pm

★Mokate★ napisał:
Chillfvckk napisał:Brutal kurwa błagam Cię nie rób znów nie potrzebnego bałaganu, bo jak dziecko się chcesz odwołać od bana? którego dostałeś w uzasadniony sposób, stoisz i jebiesz bota całymi nockami, nie ma już na Cb usprawiedliwenia, nie wmawiaj wszystkim, że nie używasz botów bo jesteś numerem 1 na serwie i ban został trafnie ( W KOŃCU ) Ci nadany, sprawiedliwość Cię dosięgła i nie bluzgaj na Pale, bo większość graczy wie, że bocisz, nie tylko z resztą auto login masz na Mei ustawiony.. poza tym to możesz dalej pisać co ze chcesz w tym Twoim temacie, ale un bana nie dostaniesz, wiem że nie ja o tym decyduje, ale błagam bądźmy ludźmi, a nie robocikami, które za nas expią, fajnie sie gra nawalając botem 24/7 .. za niedługo każdy będzie latał z botem widząc takiego Brutala który ledwo do niego podejdziesz a on Cie juz ma zaznaczonego i zaczyna bić, z mojej strony porażka na całą skalę, że nie uchwyciłem paru pięknych shootów z kilku walk PVP? tak to można nazwać ? Jak Brutal mnie zabił. Nie tłumacz się już człowieku więcej, załóż sobie nową postać i zacznij grać uczciwie, to nikt nie będzie na Ciebie narzekał i nie będzie powstawać więcej takich żałosnych tematów jak odwołanie od bana czy skarga? która już była uzasadniona.
Dziękuję, nie pozdrawiam.

może boci i chuj ci do tego przecież po to jest bot, żeby ułatwić sobie, życie a skoro twoje życie to tibiia to pzdr ale wtedy nie bocił więc nie mógł dostać tego bana

Mylisz sie co do bota Smile jest to nie fer że go się używa bo nie każdy potrafi dlatego jest to nie dopuszczalne a nie po to żeby ułatwić sobie życie Smile
Deerc
Deerc
_
_

Liczba postów : 207

https://naruto-kanpai.forumpolish.com/profile?mode=editprofile

Powrót do góry Go down

Pisanie by Tobirama Wto Lip 29, 2014 7:29 pm

Kurwa chill ale ja też sie już wkurwiam dostałem bana na 971 lvl bo kurwa expilem na Oro.. Pozdro...

Nowy Owner Sardzika.
Tobirama
Tobirama
-
-

Liczba postów : 56

Powrót do góry Go down

Pisanie by Guto Czw Lip 31, 2014 2:17 pm

jebac pale zielone, dzieciak sie przepalił ja już dawno miałem mieć dzisiaj unbana i chuj. z dnia 24 do 31 do godziny 15;30 a tu chuj.

Guto
_
_

Liczba postów : 13

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Powrót do góry

- Similar topics