Skarga na Pale Zielone
+4
Anonim
★Mokate★
Chillfvckk
Brutal
8 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Skarga na Pale Zielone
Siema!
To jest skarga i odwołanie od bana. Wątpię że dostane UB prędzej mi ten ban zejdzie...
To było tak. Stałem na trainach moim charem skillałem as'a i mlvl. Podszedł do mnie leszcz o nicku "Ale ryba" i zaczął spamić czy jestem. Odpisałem "Goń wroty" bo mnie wkurwiał. Ten dalej swoje więc go ignorowałem. Ale temu frajerowi naprawdę doskwiera samotnośc to dalej wkurwiał i mi spamuje skurwiel więc zmieniłem traina. Leszczowi to nie wystarczyło i dalej mnie wkurwiał więc odszedłem od traina i czekam pewnie zara pójdzie. Taki chuj nie poszedł...
Jeb ban. Chuj wie jakim prawem wjebał tego bana ale Pale Zielone nawet nie był na trainach, ani nie pisał nic do mnie.
Screen
Lekko wspomnę o Itachim. Wjebał mi bana za "bota".
Jego uzasadnienie to że na bocie można ustawić logowanie i wylogowywanie co 5 sec. Na bocie można ustawić chodzenie też będziesz wjebywał bany ludziom bo chodzą?
Na screen'ie trochę mu nawyzywałem.
"20:25 Pale zielone [1751]: bo bota kazdy moze uzywac a przyznac sie to juz trudno"
Jeżeli można bota używać to dlaczego na banie jest uzasadnienie bot?
Jeżeli nie można używać bota to dlaczego wprowadza ludzi w błąd?
Czekam także na filmik.
To jest skarga i odwołanie od bana. Wątpię że dostane UB prędzej mi ten ban zejdzie...
To było tak. Stałem na trainach moim charem skillałem as'a i mlvl. Podszedł do mnie leszcz o nicku "Ale ryba" i zaczął spamić czy jestem. Odpisałem "Goń wroty" bo mnie wkurwiał. Ten dalej swoje więc go ignorowałem. Ale temu frajerowi naprawdę doskwiera samotnośc to dalej wkurwiał i mi spamuje skurwiel więc zmieniłem traina. Leszczowi to nie wystarczyło i dalej mnie wkurwiał więc odszedłem od traina i czekam pewnie zara pójdzie. Taki chuj nie poszedł...
Jeb ban. Chuj wie jakim prawem wjebał tego bana ale Pale Zielone nawet nie był na trainach, ani nie pisał nic do mnie.
Screen
Lekko wspomnę o Itachim. Wjebał mi bana za "bota".
Jego uzasadnienie to że na bocie można ustawić logowanie i wylogowywanie co 5 sec. Na bocie można ustawić chodzenie też będziesz wjebywał bany ludziom bo chodzą?
Na screen'ie trochę mu nawyzywałem.
"20:25 Pale zielone [1751]: bo bota kazdy moze uzywac a przyznac sie to juz trudno"
Jeżeli można bota używać to dlaczego na banie jest uzasadnienie bot?
Jeżeli nie można używać bota to dlaczego wprowadza ludzi w błąd?
Czekam także na filmik.
Brutal- _
- Liczba postów : 133
Re: Skarga na Pale Zielone
Brutal kurwa błagam Cię nie rób znów nie potrzebnego bałaganu, bo jak dziecko się chcesz odwołać od bana? którego dostałeś w uzasadniony sposób, stoisz i jebiesz bota całymi nockami, nie ma już na Cb usprawiedliwenia, nie wmawiaj wszystkim, że nie używasz botów bo jesteś numerem 1 na serwie i ban został trafnie ( W KOŃCU ) Ci nadany, sprawiedliwość Cię dosięgła i nie bluzgaj na Pale, bo większość graczy wie, że bocisz, nie tylko z resztą auto login masz na Mei ustawiony.. poza tym to możesz dalej pisać co ze chcesz w tym Twoim temacie, ale un bana nie dostaniesz, wiem że nie ja o tym decyduje, ale błagam bądźmy ludźmi, a nie robocikami, które za nas expią, fajnie sie gra nawalając botem 24/7 .. Pale był świadom, że sie logowales co 5 sekund, bo nawet dodal Cie do vip wtedy, wiec nie rób z siebie sierotki marysi, że na trainach stałeś, bo to Chyba Ci się dni i pory pojebały, btw może za niedługo każdy będzie latał z botem widząc takiego Brutala który ledwo do niego podejdziesz a on Cie juz ma zaznaczonego i zaczyna bić, z mojej strony porażka na całą skalę, że nie uchwyciłem paru pięknych shootów z kilku walk PVP? tak to można nazwać ? Jak Brutal mnie zabił. Nie tłumacz się już człowieku więcej, załóż sobie nową postać i zacznij grać uczciwie, to nikt nie będzie na Ciebie narzekał i nie będzie powstawać więcej takich żałosnych tematów jak odwołanie od bana czy skarga? która już była uzasadniona.
Dziękuję, nie pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Chillfvckk dnia Wto Lip 29, 2014 12:55 pm, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : xxx)
Chillfvckk- _
- Liczba postów : 14
Chillfvckk napisał:Brutal kurwa błagam Cię nie rób znów nie potrzebnego bałaganu, bo jak dziecko się chcesz odwołać od bana? którego dostałeś w uzasadniony sposób, stoisz i jebiesz bota całymi nockami, nie ma już na Cb usprawiedliwenia, nie wmawiaj wszystkim, że nie używasz botów bo jesteś numerem 1 na serwie i ban został trafnie ( W KOŃCU ) Ci nadany, sprawiedliwość Cię dosięgła i nie bluzgaj na Pale, bo większość graczy wie, że bocisz, nie tylko z resztą auto login masz na Mei ustawiony.. poza tym to możesz dalej pisać co ze chcesz w tym Twoim temacie, ale un bana nie dostaniesz, wiem że nie ja o tym decyduje, ale błagam bądźmy ludźmi, a nie robocikami, które za nas expią, fajnie sie gra nawalając botem 24/7 .. za niedługo każdy będzie latał z botem widząc takiego Brutala który ledwo do niego podejdziesz a on Cie juz ma zaznaczonego i zaczyna bić, z mojej strony porażka na całą skalę, że nie uchwyciłem paru pięknych shootów z kilku walk PVP? tak to można nazwać ? Jak Brutal mnie zabił. Nie tłumacz się już człowieku więcej, załóż sobie nową postać i zacznij grać uczciwie, to nikt nie będzie na Ciebie narzekał i nie będzie powstawać więcej takich żałosnych tematów jak odwołanie od bana czy skarga? która już była uzasadniona.
może boci i chuj ci do tego przecież po to jest bot, żeby ułatwić sobie, życie a skoro twoje życie to tibiia to pzdr ale wtedy nie bocił więc nie mógł dostać tego bana
★Mokate★- _
- Liczba postów : 122
Chillfvckk dobrze gada na tym serwie już tylko same boty są, a jak się jakiegoś znajdzie to od razu niewiniątko że nie ma bota i jak sobie walnie posta na forum o odwołanie do bana to je dostanie.
Anonim- -
- Liczba postów : 43
@Chillfvckk
Tobie to na rękę że dostałem bana. Dzisiaj to jakoś ty w nocy grałeś i mam Cię oskarżyć że bociłeś?.
Powiem jeszcze raz nie bociłem. Dla ciebie jestem online 24/7 ale nie zauważyłeś że często mnie nie ma po 2 dni. Gram o tej o której mam czas i mi kurwa nie będziesz mówił że mam expić o tej i o tej bo jesteś za smarkaty na to. Serwer jest 24/7 po to aby każdy o każdej porze mógł se pograć.
btw. Nie odpisuje na expie bo zazwyczaj jest pytanie czy coś dam. Więc pisanie do mnie (na pw) nie ma sensu i tyle.
Tobie to na rękę że dostałem bana. Dzisiaj to jakoś ty w nocy grałeś i mam Cię oskarżyć że bociłeś?.
Powiem jeszcze raz nie bociłem. Dla ciebie jestem online 24/7 ale nie zauważyłeś że często mnie nie ma po 2 dni. Gram o tej o której mam czas i mi kurwa nie będziesz mówił że mam expić o tej i o tej bo jesteś za smarkaty na to. Serwer jest 24/7 po to aby każdy o każdej porze mógł se pograć.
btw. Nie odpisuje na expie bo zazwyczaj jest pytanie czy coś dam. Więc pisanie do mnie (na pw) nie ma sensu i tyle.
Brutal- _
@Anonim
Ty chyba jesteś spity kolego.
Screen
Jest to zdjęcie które wstawił ST o widać na nim bota. Wkurwia mnie najbardziej to że koleś który ma bota oskarża że ktoś boci chociaż są na niego niezbite dowody.
Ty chyba jesteś spity kolego.
Screen
Jest to zdjęcie które wstawił ST o widać na nim bota. Wkurwia mnie najbardziej to że koleś który ma bota oskarża że ktoś boci chociaż są na niego niezbite dowody.
Brutal- _
Hahahahah i tak to właśnie z wami jest że kłamać nie umiecie tylko najpierw jak pisałem niewiniątka i że nie maja bota a potem "może i miałem bota ale..." i tak jest zawsze, wy jesteście po prostu śmieszni.
Anonim- -
Kurwa pokaż gdzie napisałem że "może miałem bota".
btw. Czekam na ten filmik na którym boce (To do Pale Zielone)
btw. Czekam na ten filmik na którym boce (To do Pale Zielone)
Brutal- _
Nie mówię o tobie tylko o mokate i sorki bo nie do tego tematu napisałem :/
Anonim- -
facet może i miałem bota włączonego może i nie miałem i nie mam bota ale i tak gdy pisałem na pw do pale zielone, że typek boci na expie to on pisze, że mu napisze na pw bo nie chce mu się latać po nie go i gdy typek nagle popatrzył w monitor i zobaczył, że ktoś pisze to nie dostał bana ale bot był włączony tak samo było w moim przypadku gdy niby miałem tego bota włączonego i patrzyłem więc nie powinno być bana u mnie
★Mokate★- _
Nom to może był błąd bo w końcu powinien sam zobaczyć czy osoba ma bota czy nie.
Anonim- -
Dwie czarne owieczki na jednym polu Brutal i smarkaty Mokate, posłuchajcie bo nie będę drugi raz powtarzać, dostaliście bana powinniście się cieszyć, że nie perma. Brutal, to nie ja podlegam ocenie, czy jestem smarkaty, sprawa jest postawiona jasno, masz bota. Tak jak wcześniej, nie usprawiedliwisz się już, dowodów mogło by być o wiele więcej, ale nikt nie będzie chodził z Tobą za rączkę i Cię pilnował, już raz wystarczyło Ci dać bana, a Ty plujesz się i robisz skargę z tego? czyli Twoje życie wygląda tak, że załaczasz bocika i go pilnujesz? czy może go załączasz i wychodzisz z domu? właśnie stawiam na to drugie, skoro taki dorosły się znalazł, to może nie tylko widzisz życie w Tibii, więc poszedłeś na skróty i zacząłeś bocić, proszę Cię kurwa nie wkręcisz nikogo i sam równie dobrze wiesz, że nie wykręcisz się juz z tego, ja osobiście, za bota bym CI dał perma, abyś już nie karał nikogo swoją jakże umiejętną grą na bocie gz. Serio:)
BTW. Dantek mam nadzieję, że zobaczy ten temat i również powie swoje, ja jako gracz który siedzi i wbija level należycie ręcznie kurwa przykłada się do gry, to wejdzie bot i będzie napierdalał 24/7 ale i bronił się, bo przecież NIE ja nie boce, a dobrze każdy już wie swoje. Temat do zamknięcia.
BTW. Dantek mam nadzieję, że zobaczy ten temat i również powie swoje, ja jako gracz który siedzi i wbija level należycie ręcznie kurwa przykłada się do gry, to wejdzie bot i będzie napierdalał 24/7 ale i bronił się, bo przecież NIE ja nie boce, a dobrze każdy już wie swoje. Temat do zamknięcia.
Chillfvckk- _
- Liczba postów : 14
serio jestes taki nie dojebany czy udajesz ? w dupie byłeś gówno widziałeś skąd kurwa wiesz, że boce tu całą swoją grę irytują mnie tacy nie dojebani ludzie który wpychają nos w nie w swoje sprawy :/
★Mokate★- _
Dobra ogarnij te spiny bo i tak się przyznałeś ze bocisz więc ban poszedł słusznie i już się nie wykręcaj.
Anonim- -
Anonim napisał:Dobra ogarnij te spiny bo i tak się przyznałeś ze bocisz więc ban poszedł słusznie i już się nie wykręcaj.
gdzie tak napisałem ? słucham
★Mokate★- _
Ja się nie przyznam do bocenia i kurwa nie wmówisz mi że ja używam bota. Jeszcze raz Ci powiem Chill masz bota i mnie oskarżasz że ja boce. Coś tu kurwa nie tak. Tu masz kurwa dowód zaznaczę innym bo ty wiesz że masz bota.
Screen
Ja dałem dowód że ty masz bota czekam na twoją kolej.
btw. Czekam na ten filmik....(Pale Zielone)
Screen
Brutal- _
Brutal napisał:Ja się nie przyznam do bocenia i kurwa nie wmówisz mi że ja używam bota. Jeszcze raz Ci powiem Chill masz bota i mnie oskarżasz że ja boce. Coś tu kurwa nie tak. Tu masz kurwa dowód zaznaczę innym bo ty wiesz że masz bota.
Screen
nom miałem wtedy włączonego bota i chuj jak typek kurwa sobie expił na bocie i nie dostał tego jebanego bana a ja za stanie w temple z botem to kurwa mam dostawać ?
★Mokate★- _
Ale to jest ss z perspektywy bangerza i u niego widać bota.
Brutal- _
Brutal napisał:Ale to jest ss z perspektywy bangerza i u niego widać bota.
no widać bota i chuj z tym skoro i tak nie używałem skoro widać nic na nim nie wbiłem nawet
więc kurwa to nie jest powód, że widać bota bo gdy ja mu pisze, że bot kurwa expi to on ma to w dupie i tamten typek chyba też ma bota
★Mokate★- _
Nie mam w dupie tylko nie dam rady być w 5 miejscach na raz.Nie tylko ty zgłaszasz boty
gedo mazu- _
- Liczba postów : 200
Twoja logika jest tak chujowa że aż do biedronki poszedłem spytać się kasjerki czy mam jej zapłacić czy nie bo nie ma dowodów że mam pieniądze ale niestety zapłaciłem kto rozumie niech daje lajka...
O kurwa tu się nie da .
O kurwa tu się nie da .
Anonim- -
gówno prawda bo jak ja niby używam bota to ty odrazu reagujesz a jak ja ci pisze na pw ze bot sobie lata tu i tu jest reakacja w stylu " e tam nic się nie stanie " pisałeś mu na pw bo mu spamowałem czy jest więc mogłeś mnie też zapytać czy jestem czy mnie nie ma i dopiero dać banagedo mazu napisał:Nie mam w dupie tylko nie dam rady być w 5 miejscach na raz
i skoro ja tylko nie zgłaszam to jakim kurwa cudem jak ja niby " bociłem " to jakim ty kurwa cudem masz czas przyjśc i zobaczyć i zbanować jeszcze
Ostatnio zmieniony przez ★Mokate★ dnia Wto Lip 29, 2014 2:35 pm, w całości zmieniany 1 raz
★Mokate★- _
Nie napisałem jeszcze ani razu "e tam nic się nie stanie" do gracza który napisał na pw
gedo mazu- _
- Liczba postów : 200
Po co słuchać kogoś że ma bota jak sam lecisz cały czas, na innych chcesz zwalać?
Anonim- -
Anonim napisał:Po co słuchać kogoś że ma bota jak sam lecisz cały czas, na innych chcesz zwalać?
i chuj, że mam bota bo nie jestem na tyle pojebany, żeby na hardach stać na expie i klikać dwa hotki
★Mokate★- _
Strona 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Event by pale zielone
» Ankieta by pale zielone
» Pomysły by pale zielone
» Pomysł na Quest by pale zielone
» Skarga na Gracza
» Ankieta by pale zielone
» Pomysły by pale zielone
» Pomysł na Quest by pale zielone