Naruto Kanpai
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Ankieta by pale zielone

+4
Anubis
Chillfvckk
Anonim
gedo mazu
8 posters

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Go down

kto chce żebym odszedł z support?

Ankieta by pale zielone - Page 2 I_vote_lcap33%Ankieta by pale zielone - Page 2 I_vote_rcap 33% 
[ 5 ]
Ankieta by pale zielone - Page 2 I_vote_lcap67%Ankieta by pale zielone - Page 2 I_vote_rcap 67% 
[ 10 ]

Wszystkich Głosów : 15

Poll closed

Ankieta by pale zielone - Page 2 Empty Re: Ankieta by pale zielone

Pisanie by Puffy Pią Lip 25, 2014 5:51 pm

Puffy come back is tutor? xD
Puffy
Puffy
_
_

Liczba postów : 63

Powrót do góry Go down

Pisanie by gedo mazu Pią Lip 25, 2014 6:13 pm

Jak na razie puffy nie odchodzę.
gedo mazu
gedo mazu
_
_

Liczba postów : 200

Powrót do góry Go down

Pisanie by Deerc Pią Lip 25, 2014 6:27 pm

Chillfvckk napisał:
Deerc napisał:Ogółem milo by było gdyby osoby które oddają głos coś napisały Smile gdyż stworzyć konto i dać nie lub tak każdy potrafi Smile i osoby z 1-2postami powinny byc ignorowane Smile (1-2 posty mogą być napisane od tak zaraz -.-)

To w dzisiejszych czasach liczba postów, lajków czyni ludzi jakimiś lepszymi? którzy górują nad innymi i czynią, że jest się kimś gorszym? no tak te czasy nastały eh nie chcę się wtrącać, ale jeśli to miało również być do mnie, to sory, ale również wyrażam swoje zdanie. Bo mam prawo też się do tego odnieść, jako gracz, który gra już jakiś czas na tym OTSie. Smile

Nie nie chodziło mi o to . Mam ci też to szczegółowo wytłumaczyć ? -.- chodziło o to że jeśli widzę konto stworzone dziś 0 postów i 100innych również stworzonych dziś wiec coś podejrzanego może w tym być nie sądzisz ? a skoro masz konto od jakiegoś czasu i widać że jakoś z niego korzystasz to chyba jasne ze go nie zrobiłeś specjalnie żeby zagłosować -.- ale wytłumaczyć każdemu po kolei to so hard ;x chodzi o to żeby ktoś kto go nie lubi nie oddał 5 głosów sam z innych kont ani ktoś kto go lubi czy nawet on sam z tym ze również z innych kont . Ta sama sytuacja była w chwili wybierania 2 tutora że dantek mimo głosów i tak wybrał kogo innego bo dzieci sie zabawiały w robienie kont i w ciagu 5 minut z kont które nie mają nic wpisane ani posta poszło 5 lub wiecej głosów na kogoś . Lekko podejrzane nie sądzisz? poprostu staram się uniknąć takiej sytuacji Smile następnym razem zrozum co się piszę a nie nie potrzebnie się spinasz nie rozumiejąc o co chodzi .
Deerc
Deerc
_
_

Liczba postów : 207

https://naruto-kanpai.forumpolish.com/profile?mode=editprofile

Powrót do góry Go down

Pisanie by Deerc Sob Lip 26, 2014 12:40 am

Puffy napisał:Puffy come back is tutor? xD

Puffy wraca jest tutor? xd da fuck? xd
Deerc