Pomysł na quest by Hollowek
+2
Reider
Hollowek
6 posters
Strona 1 z 1
Pomysł na quest by Hollowek
Witam, chciałbym przedstawić graczom jak i administracji mój pomysł na quest.
Quest polegający na przejściu wszystkich pięciu pokoi.
Pierwszy pokój polegający na wielkim labiryncie gdzie będzie dużo potworków typu samuraje w labiryncie będą rozmieszczone 4 teleporty i tylko 1 przenoszący do 2 pokoju.
Drugi pokój: Walki z typowymi bossami np. Edo tensei Zabuza, Orochimaru, Sasuke.
Trzeci pokój: Następne walki lecz teraz z wszystkimi KAGE i na końcu np. Minato, Hashirama, Tobirama.
Czwarty pokój: Bitwy z Najsilniejszymi bossami w grze typu Edo tensei Madara... Więcej przykładów nie mogę dać bo nie znam.
I na koniec pokój z NPC który zadaje pytania typu Czemu Naruto nie mógł używać RasenShurikena? Znaczy pytania o anime po odpowiedzeniu na 5 pytań dostaje się klucz który otwiera drzwi z teleportem do nagród.
Quest na 5 osób z minimalnie 700lv na końcu nagrody tu nie powiem bo to zależy tylko od administracji
Quest polegający na przejściu wszystkich pięciu pokoi.
Pierwszy pokój polegający na wielkim labiryncie gdzie będzie dużo potworków typu samuraje w labiryncie będą rozmieszczone 4 teleporty i tylko 1 przenoszący do 2 pokoju.
Drugi pokój: Walki z typowymi bossami np. Edo tensei Zabuza, Orochimaru, Sasuke.
Trzeci pokój: Następne walki lecz teraz z wszystkimi KAGE i na końcu np. Minato, Hashirama, Tobirama.
Czwarty pokój: Bitwy z Najsilniejszymi bossami w grze typu Edo tensei Madara... Więcej przykładów nie mogę dać bo nie znam.
I na koniec pokój z NPC który zadaje pytania typu Czemu Naruto nie mógł używać RasenShurikena? Znaczy pytania o anime po odpowiedzeniu na 5 pytań dostaje się klucz który otwiera drzwi z teleportem do nagród.
Quest na 5 osób z minimalnie 700lv na końcu nagrody tu nie powiem bo to zależy tylko od administracji
Hollowek- _
- Liczba postów : 1
Re: Pomysł na quest by Hollowek
+ czasochłonny
+ nie jest zbyt łatwy
- edo madara nie bo daje za dużo lvl i jest słaby
+- na 3 piętrze nie wiem czy all kage na raz, czy pojedynczo.
Jak na raz to lipa.
+ nie jest zbyt łatwy
- edo madara nie bo daje za dużo lvl i jest słaby
+- na 3 piętrze nie wiem czy all kage na raz, czy pojedynczo.
Jak na raz to lipa.
Reider- _
- Liczba postów : 5
Pomysł w miarę dobry , lecz tech kage zrobiłbym w oddzielnych pomieszczeniach . Pokonujemy jednego i pojawia nam się teleport i idziemy na kolejnego .
Deny- _
- Liczba postów : 1
Nie podoba mi sie pomysl :X
Dantek- _
- Liczba postów : 85
Troche za cieżko w pozatym pomyśl chociaż przz chwile jaki długi byłby ten quest a pozatym w takie upalne dni .... w skrócie przewalone.Ale queścik 5/10
Czwartyy- -
- Liczba postów : 36
Ogółem pomysł 6/10 ponieważ combo wszystkich kage to spadasz na strzała ;/ Określ się dokładniej w przyszłych pomysłach. Z góry pozdrawiam
melman99- _
- Liczba postów : 8
Similar topics
» 2 Pomysł na Quest
» Pomysł na quest!
» Pomysł na Quest by pale zielone
» Pomysł na quest [Tajemnicza Wyspa 500lvl + ]
» Quest By Satori
» Pomysł na quest!
» Pomysł na Quest by pale zielone
» Pomysł na quest [Tajemnicza Wyspa 500lvl + ]
» Quest By Satori