Naruto Kanpai
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pomysły na questy

3 posters

Go down

Pomysły na questy Empty Pomysły na questy

Pisanie by gedo mazu Nie Lip 20, 2014 7:53 pm

Pierwszy quest zaczynał by się u npc(Tsunade)która by kazała na pogadać z kakashim.Potem idziemy i gadamy z kakashim i piszemy do niego hi>akatsuki base>yes wtedy przeniósł by nas przed jaskinie.Przed jaskinia czekał by na nas boss dediara do pokonania po zabiću go pojawił by się tp który by nas przeniósł do jaskini gdzie by był do zabicia sasori po zabicu sasoriego pojawił by się tp który by przeniósł do lasu gdzie do pokonania czekał by hidan po pokonaniu hidana pojawił by się od razu kakuzu a po pokonaniu kakuzu tp który by przeniósł na wode tam do pokoniania był by tobi po pokonaniu go tp przeniesie nas przed budynek uchiha gdzie czekał by kisame po pokonaniu kisame wchodziło by się do budynku gdzie by na 3 pietrze czekał by itachi do pokonaniu go pojawił by się itachi w postaci susanoo po pokonaniu go mielibyśmy do wyboru 1 itemek z możliwych 2 do wyboru by było tatsuka sword i susanoo shield po odebraniu nagrody przeniosło by nas pod drzewo gdzie by czekał do pokonani pein po pokonaniu jednego pojawiał by się następny.Po pokonaniu 6 pokazał  by się nagato po rozmowie nagato by na zwiększył hp i chakre o 20% i  przeniósł by nas na teren wojny shinobi gdzie był by do pokonania posąg Gedo Mazu po pokonaniu pojawił by się tp który przeniósł by nas po nagrody.Do wybory był by 1 itemek z Gedo mazu set.  

Drugi quest znajdował by się w lodowej krainie.W lodowej krainie był by budynek przed który stał  by npc(mifune) pisało by się do niego hi>kage>yes przeniósł by nas do pokoju gdzie był by do pokonania raikage i jego 2 pomocników po pokonaniu go pojawił by się odrazu gaara z pomocnikami po pokonaniu pojawił by się tp który przeniósł by na do pokoju z lawy gdzie do pokonania będzie mizukage i jej dwóch pomocników po pokonaniu jej pojawił by się onoki i jego pomocnicy po pokonaniu go pojawił by się tp który przeniósł by nas na most gdzie będzie do pokonania danzo z pomocnikami po pokonani danzo dostalibyśmy pieczeńć która by zawsze wybychała po naszej śmierci  i zadawała by przeciwnikowi 20% lub 30% hp i byłby do wyboru 1 set z 6 kage
gedo mazu
gedo mazu
_
_

Liczba postów : 200

Powrót do góry Go down

Pomysły na questy Empty Re: Pomysły na questy

Pisanie by Keendy Nie Lip 20, 2014 9:24 pm

Wow, Pale jestem mile zaskoczony takimi pomysłami, lecz nie jest to łatwe do zrobienia. Może trudne też nie lecz pracochłonne na pewno.
Pomysły bardzo mi się podobają chciałbym te questy zobaczyć na NK.

Pozdrawiam,
Keendy
Keendy
Keendy
-
-

Liczba postów : 44

Powrót do góry Go down

Pisanie by gedo mazu Nie Lip 20, 2014 9:42 pm

Dzisiaj na to wpadłem ja siedziałem na akatsuki member.
gedo mazu
gedo mazu
_
_

Powrót do góry Go down

Pisanie by Azath Nie Lip 20, 2014 10:24 pm

Z tym painem to chyba lepiej by bylo jak by 6 na raz bylo i np jedno cialo moglo by przywolywac drugi mial by cos w stylu kamui inny mogl by nas odpychac inny leczyl by inne ciala itp
Azath
Azath
-
-

Liczba postów : 65

Powrót do góry Go down

Pisanie by gedo mazu Nie Lip 20, 2014 10:32 pm

no ta każdy by miał inna moc zapomniałem dopisać
gedo mazu
gedo mazu
_
_

Powrót do góry Go down

Pisanie by Azath Nie Lip 20, 2014 10:36 pm

Ale chyba lepiej by bylo jak by odrazu 6 cial wyskakiwalo
Azath
Azath
-
-

Powrót do góry Go down

Pisanie by gedo mazu Nie Lip 20, 2014 10:48 pm

ale trochę by było trudno.To już lepiej jak po 2
gedo mazu
gedo mazu
_
_

Powrót do góry Go down

Pisanie by Azath Nie Lip 20, 2014 10:58 pm

To juz lepiej 6 alle zeby nia atakowaly na raz.
Azath
Azath
-
-

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics