Naruto Kanpai
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pomysły na questy by Reider

3 posters

Go down

Pomysły na questy by Reider Empty Pomysły na questy by Reider

Pisanie by Reider Sro Cze 25, 2014 11:38 am

Witam.Będę tutaj wstawiał swoje pomysły na questy.
1.Quest typu anni, ale nie do końca :
Wymagania:
- 4 Osoby
- 500 LvL
Opis:
- dźwignia jak na anni 4 osoby, lecz każdą osobę tepa do innego pomieszczenia w którym każda osoba musi pokonać Potwora, żeby przejść dalej.Po tym kolejna dźwignia dla 4 osób, ale z zwykłym anni.
Quest czasochłonny, nieco skomplikowany, gdyż żeby przejść następny etap potrzebne są 4 osoby z pokonanym potworem, więc nie zawsze się uda wykonać quest.
Koniec Questa.

2.Według mnie powinien na serwerze znajdować się Juubi quest dla ekipy 8 osobowej.
Quest byłby bardzo czasochłonny, dla graczy z poziomem wyższym niż 700.
Wymagania:
- 8 osób
- 700 LvL
Opis:
Gracze muszą pokonać 9 Bijuu każdego po kolei czyli "Shukaku,Matatabi,Isobu,Son Goku,KouKou,Saiken,Choumei,Gyuki,Kurama", Po czym muszą zmierzyć się z potworem jakim jest "Juubi" po pokonaniu juubiego mają do wyboru 1 nagrodę z 4.Według mnie powinny to być do wyboru Shukaku Spear,Hidan Sword,Samehada I Raikage Glover, ponieważ jest to bardzo trudny i czasochłonny quest.

3. powinny być także questy dla małych poziomów na przedmioty typu monk set

4. questy typu usuń kamienie, idź dalej, zabij moby, weź nagrodę Very Happy

5. Quest typu Arena Svargrond czyli zabijanie coraz silniejszych potworów, a potem odebranie nagrody.

6. Questy dla małych poziomów, czyli chodzenie od npc do npc, aż w końcu któryś daje nagrode.

Reider
_
_

Liczba postów : 5

Powrót do góry Go down

Pomysły na questy by Reider Empty Re: Pomysły na questy by Reider

Pisanie by Czwarty Sro Cze 25, 2014 8:27 pm

Pierwszy quest moim zdaniem jest trochę za krótki, w drugim jak na pokonanie wszystkich bijuu takie nagrody są śmieszne, a z pozostałymi questami zgadzam się w 100%.

Czwarty
_
_

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dantek Czw Cze 26, 2014 12:23 am

To opisze to tak pierwsze dwa questy juz sam wymyslilem xD
-1 quest - bedzie na rinnegan eye na 6 osob kazda osoba bedzie zmuszona bic sie z innym painem a na koncu zmierza sie z nagato Smile
-2 quest z kazdego bijuu bedzie leciala chakra i po zebraniu wszystkich 9 mozemy bic sie z juubim
-3 nwm czy chodzi ci o skrzynke z itemkiem czy jak ale pewnie dodam
-4 pomysl wgl mi sie nie podoba
-5 ten pomysl mozna polaczyc z questem z bijuu ewentualnie z 7 mistrzami miecza lub akatsuki
-6 tez mi sie nie podoba
Dantek
Dantek
_
_

Liczba postów : 85

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry