DomKi! Fatalny bug
4 posters
Strona 1 z 1
DomKi! Fatalny bug
Witam kupiłem domek z "Ogródkiem" pozostawilem tam itemy w domku i w ogródku wchodze rano a itemy w domku sa a na dworze nie .. ? przypuszczalnie zabrał je clean chyba ze jest inna opcja . Stracilem Shield czerwony z lotteri ;x Tobirama itemki 300 cc i z 3 tys pilsow ;/
Prosze o naprawe błędu i kontakt administracji bo chyba nalezy mi sie rekompensata ;x
Prosze o naprawe błędu i kontakt administracji bo chyba nalezy mi sie rekompensata ;x
Re: DomKi! Fatalny bug
A masz jakiś dowód na to?
Nie mogę wszystkim wierzyć na słowo, wiesz o co chodzi.
Nie mogę wszystkim wierzyć na słowo, wiesz o co chodzi.
Dantek- _
- Liczba postów : 85
Moze spruboj tam jeszcze raz dac jakis item i jak zniknie to bedzie dowód dla Dantka
Azath- -
- Liczba postów : 65
Nie o taki dowod mi chodzilo..
Dowod na to ,ze akurat tam lezaly itemy i ich nie ma ...
Dowod na to ,ze akurat tam lezaly itemy i ich nie ma ...
Dantek- _
Eh no w sumie nie mam a logi ? ;x moge powiedziec tyle ten item byl najpierw u jakiegos malego lvl i on go wygral w prezencie i przypadkiem wyrzucil w depo i zlapał go Jedi mind tricks a ze to moj kumpel i przestał grać to mi go oddał i układałem domek i w ogródku chcialem miec tarcze rzuciłem hashirama shield gunbai i ten czerwony pokazywałem go wczesniej jednemu z graczy bo ze tak powiem się "pochwaliłem" ;f po za tym nie mam innych dowodów ;x a co tobiramy itemek to miałem 2 pary sandałów i legi w bp którego nie mogłem otworzyc poniewaz byl to bp w który zamienia sie boss po zabiciu i sobie je wzięłem pisałem o tym bugu również do Keendiego powiedział ze ci powie ;x nie wiem rzadnych dowodów nie mam , jeszcze moge powiedzieć że shield ten czerwony miał 50/50 + jakies pojedynicze małe dodatki ale nie pamietam ich ;x a odnosnie błędu z domkiem i cleanem moge zademonstrować . Jak coś napisz na nick : czoloakawalyzadeerc
Nic nie zwrocę poza tym nie ma czegoś takiego w logach ...
Dantek- _
No trudno w takim razie chociaż napraw ten banalny błąd który popełniłeś -.- na następny raz zanim wrzucisz mape sprawdz ja. Z góry dzięki ;x
Dantek, widzę 0 zaufania dla player'ów.
Predatorek- -
- Liczba postów : 30
Predatorek napisał:Dantek, widzę 0 zaufania dla player'ów.
Prawdę mówiąc to nawet jeśli oddał by mi tą tarcze to i tak nic by nie stracił ;p ale no coż tak to jest wina jego trace ja
Co Zrobisz ? Nic nie zrobisz :/
Predatorek- -
- Liczba postów : 30
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: