Czyszczenie EQ
5 posters
Strona 1 z 1
Czyszczenie EQ
Panie adminie mam takie pytanie, dlaczego moje eq z postaci "Fitness Dla Szatana" zostalo usuniete? Zwracam sie do cb poniewaz to na 100% nie jest hack bo na innych charach eq jest
Satori- _
- Liczba postów : 7
Re: Czyszczenie EQ
Jak możesz się do mnie z tym zwracać skoro nie zabierałem żadnego eq , widocznie zostałeś hacknięty i tyle.
A pisałem na stronie żeby zmieniać hasła
Pozdrawiam,
Dantek
A pisałem na stronie żeby zmieniać hasła
Pozdrawiam,
Dantek
Dantek- _
- Liczba postów : 85
Czy ty jestes tak bardzo niedojebany? gosciu topka lize ci dupe bo wczoraj uzywalem buga i ich rozjebalem to poelcieli do cb z placzem i Dnatus usunal cale eq;3 aa i tak jaki hacker opierdala tylko 1 postac? jak na koniec mam 2 inne postacie na ktorych mam eq? + do tego usunales mi domek ktory wczoraj kupilem, a nie bylo by to mozliwe zeby dany "hacker" sprzedal domek bo niemial by pojecia gdzei on sie znajduje ; pozdro dla cb i ludzi grajace na tym ots ;3
Satori- _
Niedojabany?
Prosze cie spytaj sie Jedi Mind Tricks, Dark'a i Ibru Blysk Konohy czy stracili eq cepie ...
Po 2 Gdzie domek się znajduje? co za problem poszukać?
Ehh są ludzie i taborety...
Prosze cie spytaj sie Jedi Mind Tricks, Dark'a i Ibru Blysk Konohy czy stracili eq cepie ...
Po 2 Gdzie domek się znajduje? co za problem poszukać?
Ehh są ludzie i taborety...
Dantek- _
- Liczba postów : 85
Po 3 Obelga
Po 4 Przyznał się do używania buga zamiast go zgłosić
Wkopujesz się sam kolego ^^
Po 4 Przyznał się do używania buga zamiast go zgłosić
Wkopujesz się sam kolego ^^
Brutal- _
- Liczba postów : 133
Wyjebane mam czy sie wkopuje. Brutal zaloznym dupolizem jestes i tyle. Chcesz dawac bana.. wyjebane mam ^^ strata czasu na ten Ots ;3 a klocic sie z ludzmi waszego poziomu niemam zamiaru ;>
Satori- _
może grzeczniej. Jak ochłoniesz to dopiero pisz pod wpływem emocji ludzie robią różne dziwne rzeczy np: zwyzywałeś admina o.0. Jeżeli rodzice wpoili ci minimalną kulturę i szacunek dla innej osoby to nie powinieneś wyzywać nikogo bez niepodważalnych dowodów np filmik screen. Jak dla mnie jesteś ogarnięty z gry ale jak widzę takie coś na forum to rzygać się chce.
hopeta- _
- Liczba postów : 18
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: