Naruto Kanpai
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Ban za "bota"

2 posters

Go down

Ban za "bota" Empty Ban za "bota"

Pisanie by Morele Nie Lip 13, 2014 2:05 pm

Witam. Chcialbym zlozyc odwolanie do bana za bota poniewaz go nie posiadalem. Na klawiaturze mialem wcisniety i zablokowany jednen z hotkeyow i za to mam zablokowane cale konto bez mozliwoci wbijcia na zadna z postaci. Nic sobie nie roobilem z tak zwanych "kickow" poniewaz tu sa dosc czesto z niewiadomych przyczyn dlatego tez myslalem tak samo i tym razem dlatego dalej nastawialem ta czynnosc co opisywlaem na poczatku i odchodzilem od pc. Bardzo uprzejmie prosze o odbanowanie nick Morele. Z gory dziekuje i pozdrawiam

P.S Nie wiem czy nie dostalem przypadkiem rowniez bana na ip bo probuje zalozyc nowe konto na acc maker i pokazuje mi caly czas ze wpisuje bledny e-mail a wpisywalem 3 rozne (prawdziwe). NIe wiem czy to tylko ja teraz mam taki problem czy jakis blad pojawil sie na stronie.

Morele
_
_

Liczba postów : 6

Powrót do góry Go down

Ban za "bota" Empty Re: Ban za "bota"

Pisanie by Deerc Czw Lip 17, 2014 1:51 pm

Odnosnie błędnego E-maila to logujesz sie na niewłaściwej= Starej stronce dlatego wyskakuje taki błąd . To nowa stronka i ne niej trzeba sie zarejestrowac ;x nie podam linka gdyz nie moge bo musze byc na forum 7 dni -.-
Deerc
Deerc
_
_

Liczba postów : 207

https://naruto-kanpai.forumpolish.com/profile?mode=editprofile

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: