Ban za "bota"
2 posters
Strona 1 z 1
Ban za "bota"
Witam. Chcialbym zlozyc odwolanie do bana za bota poniewaz go nie posiadalem. Na klawiaturze mialem wcisniety i zablokowany jednen z hotkeyow i za to mam zablokowane cale konto bez mozliwoci wbijcia na zadna z postaci. Nic sobie nie roobilem z tak zwanych "kickow" poniewaz tu sa dosc czesto z niewiadomych przyczyn dlatego tez myslalem tak samo i tym razem dlatego dalej nastawialem ta czynnosc co opisywlaem na poczatku i odchodzilem od pc. Bardzo uprzejmie prosze o odbanowanie nick Morele. Z gory dziekuje i pozdrawiam
P.S Nie wiem czy nie dostalem przypadkiem rowniez bana na ip bo probuje zalozyc nowe konto na acc maker i pokazuje mi caly czas ze wpisuje bledny e-mail a wpisywalem 3 rozne (prawdziwe). NIe wiem czy to tylko ja teraz mam taki problem czy jakis blad pojawil sie na stronie.
P.S Nie wiem czy nie dostalem przypadkiem rowniez bana na ip bo probuje zalozyc nowe konto na acc maker i pokazuje mi caly czas ze wpisuje bledny e-mail a wpisywalem 3 rozne (prawdziwe). NIe wiem czy to tylko ja teraz mam taki problem czy jakis blad pojawil sie na stronie.
Morele- _
- Liczba postów : 6
Re: Ban za "bota"
Odnosnie błędnego E-maila to logujesz sie na niewłaściwej= Starej stronce dlatego wyskakuje taki błąd . To nowa stronka i ne niej trzeba sie zarejestrowac ;x nie podam linka gdyz nie moge bo musze byc na forum 7 dni -.-
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: