Ban Nola Andy
3 posters
Strona 1 z 1
Ban Nola Andy
Nie wiem gdzie to pisać, więc piszę tu. W opiscie Black List jest napisane 'ktoś Ci podpadł? Pisz tu!' , a więc piszę, bo Dantek, jesteś mega dziwny. Widziałeś mnie jak w temple bocę sobie mlvl będąc przy kompie, nic nie mogłeś z tym zrobić, mimo, że ostrzegałeś mnie, że zaraz banik poleci. Nie wyszło CI, to musiałeś się przyjebać do MC? Nie wiesz, że teraz co drugi dom ma więcej niż 1 kompa? Nie wiedziałeś? O kurde, szkoda ;/ tak się składa, że mój Brat też tu gra a Ty z igły robisz widły i banujesz bez podstaw. Tak więc łaskawie proszę o Unbana.
PS. Takim zachowaniem tracisz graczy to jest tylko, powtarzam TYLKO OTS, dziwi Cię to, że 90% ludzi na bocie ciśnie? żyjemy w XXI wieku, jest wiele ciekawych rzeczy do roboty niż expienie ręcznie. To tyle z mojej strony.
PS. Takim zachowaniem tracisz graczy to jest tylko, powtarzam TYLKO OTS, dziwi Cię to, że 90% ludzi na bocie ciśnie? żyjemy w XXI wieku, jest wiele ciekawych rzeczy do roboty niż expienie ręcznie. To tyle z mojej strony.
Nola Andyy- _
- Liczba postów : 13
Re: Ban Nola Andy
Dziwny?
Mysle ,ze normalniejszym zachowaniem jest zbanowanie za mc i bota w jednym niz siedziec w 4 osoby na jednym ip.
Wiem ,ze masz brata i siedzieliscie 2 chary na leb ,ze tak to ujme...
Mysle ,ze normalniejszym zachowaniem jest zbanowanie za mc i bota w jednym niz siedziec w 4 osoby na jednym ip.
Wiem ,ze masz brata i siedzieliscie 2 chary na leb ,ze tak to ujme...
Dantek- _
- Liczba postów : 85
szkoda tylko, ze Xintris i Sardzik to rodzina mojego Sasiada, ktory ma tego samego dostawce
poza tym znalazlem dzis buga, wiec cos mi sie chyba nalezy ;p
poza tym znalazlem dzis buga, wiec cos mi sie chyba nalezy ;p
Nola Andyy- _
- Liczba postów : 13
Podpisuję się pod Nolą, znalazł buga który lagował cały serwer.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Keendy- -
- Liczba postów : 44
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: