Żałosny ban od Kremka.
4 posters
Strona 1 z 1
Żałosny ban od Kremka.
Aha. Czyli za to że byłem randomem który akurat napatoczył sie na dostanie kage gdy Muchomor niszczył serwer należy mi się ban? Nigdy wcześniej nie widziałem Muchomora i to że dał mi kage na 5 minut aż do momentu wylaczenia ots to czysty przypadek. Oczywiście dostałem delete no bo jak to tak, jestem kurwa w współpracy z Muchomorem bo dostałem kage, nie mozna by mi bylo po prostu go zabrac. Po wejsciu na serwer bylem wkurzony i owszem, zniechecalem do grania na ots ale postawcie sie na moim miejscu...nie jest to zaden powód do dania mi bana. Przepraszam za zachowanie, chociaż nic prócz zniechecenia nie zrobilem ale uważam że należy mi się zwrócenie postaci...Kremek zdecydowanie nie nadaje się na Kage, banem rozwiazuje kazda mala sytuacja, lub deletem...
Chce tez dodać że nie prosiłem, nie sugerowałem ani nic Muchomorowi dania mi kage.
Chce tez dodać że nie prosiłem, nie sugerowałem ani nic Muchomorowi dania mi kage.
Okummayo- _
- Liczba postów : 3
Re: Żałosny ban od Kremka.
Ok czas na moja kolej to tak Okummayo ty dostales bana czy delete?
Jak bana to cie odbanuje
Jak delete to ci oddam co miales
Przykro mi ,ze takie rzeczy zawsze sie dzieja jak mnie nie ma na serwie :X
W administracji bez zmian beda tylko 3 osoby Ja , Kremek i Gniew
To dobra czekam na twoja odpowiedz i do zobaczenia w grze .
(Sprawdzalem logi i jasno wskazuja ,ze jestes niewinny)
Jak bana to cie odbanuje
Jak delete to ci oddam co miales
Przykro mi ,ze takie rzeczy zawsze sie dzieja jak mnie nie ma na serwie :X
W administracji bez zmian beda tylko 3 osoby Ja , Kremek i Gniew
To dobra czekam na twoja odpowiedz i do zobaczenia w grze .
(Sprawdzalem logi i jasno wskazuja ,ze jestes niewinny)
Dantek- _
- Liczba postów : 85
Re: Żałosny ban od Kremka.
Dostalem najpierw delete potem bana na konto na ktorym mialem wczesniej chara. Bede kontynulowal gre na serwerze ale tylko dlatego ze nie poddajecie sie z serwerem i chce zobaczyc jak sie bd rozwijal.
Okummayo- _
- Liczba postów : 3
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: