Propozycje/Opcje ktore przydaly by sie na serwerze ;)
2 posters
Strona 1 z 1
Propozycje/Opcje ktore przydaly by sie na serwerze ;)
Witam otoz wpadlem na kilka pomyslow dotyczacych serwera i jego ulepszen :-D otoz co powiecie na NPC bug? otoz gdzies na internetach jest srypt i wgl npc takiego . Polegalo by to na , widzisz buga wpisujesz "/bug" i zglasza i serwer zglasza to do dantka nje wiem czy dziala to na zasadzie ze info do konsoli leci z wspolrzednymi czy gdzies ale mozna to zrobic i po zaakceptowaniu tego jako bug NPC automatycznie nalicza wam zgloszone bugi i teraz kwestia nagrod np za 5 bugow 500cc to nie duzo ale chodzi o symboliczna sume a zarazem zeby obok buga nie przejsc obojetnie a go zglosic dzieki temu jakosc serwera by sie podniosla a ludzie jjak wiadomo rzadko robia cos bez mozliwosc zysku a w tym przypadku zarobic mozna wiec nie bylo by to takie za darmo
druga rzecza jest hm Mozliwosc Zmiany Nicku ;> tzw Namelock np za sms ? 3.66? 1.24? nie wiem jaki jest najtanszy czy doladowanie dla dantka za 5zl poki nie ma sms shopu ;> fajne rozwiazanie i pomoc serwerowi a przy okazji mozna w razie zachcianki go zmienic
Przydalo by sie kilka bossow jednak to jest inna kwestia poniewaz musial by byc ktos kto umie robic spr a nie jest to latwa sprawa i czasem zrobienie jednej postaci zajmuje miesiace ;x aczkolwiek jest duzo postaci do zrobienia ale brak ludzi a san dantek rady wszystkiemu nie da ;x
kolejna sprawa to hm reklama serwera ;> mozna bylo by ogararnac i ugadac sie z dantkiem o maly konkurs ;> np . Tydzien czasu kto zareklamuje serwer na najwiekszej ilosci stron ten dostnie nagrode , nagroda dla 1 osoby poniewaz za duzo osob nie ma wiec serwie wiec tez nie bedzie duzej rywalizacji co innego gdyby bralo udzial 50os i linki z forum na ktorych reklamowaliscie
Narazie tyle poczekam na opinie i wtedy zobaczymy czy warto sie w ogole rozpisywac ;p
druga rzecza jest hm Mozliwosc Zmiany Nicku ;> tzw Namelock np za sms ? 3.66? 1.24? nie wiem jaki jest najtanszy czy doladowanie dla dantka za 5zl poki nie ma sms shopu ;> fajne rozwiazanie i pomoc serwerowi a przy okazji mozna w razie zachcianki go zmienic
Przydalo by sie kilka bossow jednak to jest inna kwestia poniewaz musial by byc ktos kto umie robic spr a nie jest to latwa sprawa i czasem zrobienie jednej postaci zajmuje miesiace ;x aczkolwiek jest duzo postaci do zrobienia ale brak ludzi a san dantek rady wszystkiemu nie da ;x
kolejna sprawa to hm reklama serwera ;> mozna bylo by ogararnac i ugadac sie z dantkiem o maly konkurs ;> np . Tydzien czasu kto zareklamuje serwer na najwiekszej ilosci stron ten dostnie nagrode , nagroda dla 1 osoby poniewaz za duzo osob nie ma wiec serwie wiec tez nie bedzie duzej rywalizacji co innego gdyby bralo udzial 50os i linki z forum na ktorych reklamowaliscie
Narazie tyle poczekam na opinie i wtedy zobaczymy czy warto sie w ogole rozpisywac ;p
Re: Propozycje/Opcje ktore przydaly by sie na serwerze ;)
Ostatnim razem z nudów rozpakowałem spr nk i było tam sporo grafik nie użytych więc dantek pewnie by znalazł jakieś bossy z grafik.
gedo mazu- _
- Liczba postów : 200
Re: Propozycje/Opcje ktore przydaly by sie na serwerze ;)
O no to jednak moze cos pokombinowac z tego co wiem to wiekszosc to grafiki Wono a czesc z nich tez widzialem ale nie wszystkie ;p
Sprity ;p
Tutaj przykładowe sprity 3 postaci
Kimimaro
Ten gejus z Byakuganem xd
i ten Best friend Nagata i konnan ;D xD
Sprity przykladowe
Kimimaro
Ten gejus z Byakuganem xd
i ten Best friend Nagata i konnan ;D xD
Sprity przykladowe
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: