[Forum] Blad
3 posters
Strona 1 z 1
[Forum] Blad
Witam otoz mam niemal ze pewnosc ze czesc wiadomosci wysylanych do Dantka na forum poprostu do niego nie dochodzi , osoby ktore kupily cos za doladowanie a NIE otrzymaly itemow prosze i sprawdzenie skrzynki i zakladki DO WYSLANIA poniewaz jest mozliwosc ze sie poprostu nie wyslaly (post dotyczy kazdego kto chcial cos mu przekazac aczkolwiek pisze do tych kupujacych poniewaz widzialem ze kilka osob pisalo ze nie otrzymalo zamowionych rzeczy ) , Nie wiem czy kazda wiadomosc do siebie musi akceptowac sam Dantek bo nigdy sie z czyms takim nie spotkalem aczkolwiek duza czesc wiadomosci ktora do niego wyslalem jest poprostu w DO WYSLANIA
Mam nadzieje ze Komus taka informacja pomoze
Mam nadzieje ze Komus taka informacja pomoze
Ostatnio zmieniony przez Deerc dnia Sro Sie 13, 2014 11:26 am, w całości zmieniany 1 raz
Re: [Forum] Blad
niestety nie pomoże bo ja mu napisałem tydzień temu i nadal nie mam tych itemkow
★Mokate★- _
- Liczba postów : 122
Deerc napisał:A sprawdziles czy masz ta wiadomosc w wyslanych czy w WYSYLANYCH?
tag bo mi nawet raz odpisał
★Mokate★- _
★Mokate★ napisał:Deerc napisał:A sprawdziles czy masz ta wiadomosc w wyslanych czy w WYSYLANYCH?
Ehh nie rozumiesz co do Ciebie pisze . To ze raz odpisal nie zbaczy ze druga wiadomosc tez doszla . Wejdz Wiadomosci>Do Wyslania i powiedz mi czy sa tam jakies wiadomosci .
Deerc napisał:★Mokate★ napisał:Deerc napisał:A sprawdziles czy masz ta wiadomosc w wyslanych czy w WYSYLANYCH?
Ehh nie rozumiesz co do Ciebie pisze . To ze raz odpisal nie zbaczy ze druga wiadomosc tez doszla . Wejdz Wiadomosci>Do Wyslania i powiedz mi czy sa tam jakies wiadomosci .
sa
★Mokate★- _
i co z tym zrobić XD? musisz być jak szaman wróżbita maciej i mi pomoc jak coś to mozna w grze na pw moj nick znasz Mokate
★Mokate★- _
no ja tez mam niektóre nie wysłane do dantka więc tez bym prosił o pomoc
gedo mazu- _
- Liczba postów : 200
U kazdego to samo , Jednak niestety powodu tego bledu nie znam aczkolwoek moze byc np ograniczenie czasowe w wysylaniu wiadomosci Tylko nie wiem czy tylko do dantka czy do wszystkich na pw . Np nie mozna wyslac jednej po drugiej tylko jakis odstep , badz druga opcja jest taka ze aby wyslac wiadomosc pw druga osoba musi byc ONLINE ale zadnej z tych opcji w 100% nie jestem pewien . A Co do naprawy to mozecie tylko i wylacznie sprobowac je od nowa wyslac ALE NIE WSZYSTKIE NA RAZ TYLKO JEDNA NAJWAZNIEJSZA i kolejne sprobowac nieco pozniej i jak wyslecie 1 to sprawdzic czy znowu nie poszla do nieszczesnej zakladki DO WYSLANIA zamiast do WYSLANE
Similar topics
» Blad m lv blokada
» Blad gry przez ktory nie mozna sie zalogowac na postac
» forum design
» Zdjęcie na forum w profilu
» Blad gry przez ktory nie mozna sie zalogowac na postac
» forum design
» Zdjęcie na forum w profilu
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: