Zamknięte Posty
3 posters
Strona 1 z 1
Zamknięte Posty
Chciałbym poinformować i wyjaśnić pewną sytuację jaką możecie dostrzec
otóż większość postów , głównie starych , jest zamknięta . Do tej pory nikt tego nie robił bo ktoś po prostu nie wywiązywał się ze swoich "Obowiązków" Ja je pozamykałem ze względu na "NABIJANIE POSTÓW" Będę również się starał aby została wprowadzona opcja Warnów ze względu na Osoby które piszą posty jeden pod drugim i w dodatku typu
as as as da fa fae a ea
Co jest przegięciem .
Póki co będę je po prostu usuwał.
otóż większość postów , głównie starych , jest zamknięta . Do tej pory nikt tego nie robił bo ktoś po prostu nie wywiązywał się ze swoich "Obowiązków" Ja je pozamykałem ze względu na "NABIJANIE POSTÓW" Będę również się starał aby została wprowadzona opcja Warnów ze względu na Osoby które piszą posty jeden pod drugim i w dodatku typu
as as as da fa fae a ea
Co jest przegięciem .
Póki co będę je po prostu usuwał.
Re: Zamknięte Posty
A gdzie je nabijam ? napisałem jak jest . Chyba że chodzi o
"/Zamykam."
Ale możecie mnie pominąć jako MoD'a . Choć z drugiej strony mogę je po prostu zamknąć i nic nie napisać
"/Zamykam."
Ale możecie mnie pominąć jako MoD'a . Choć z drugiej strony mogę je po prostu zamknąć i nic nie napisać
Dobra tego nie nazwę nabijaniem postów ale ten temat z pale i kimś co go zrobiliście i spamiliście liczbami to sorry.
I sry za to jeżeli jest to nabijanie.
I sry za to jeżeli jest to nabijanie.
Green Flash- _
- Liczba postów : 14
To był post nawet nie wiem przez kogo zrobiony ale no fak wszyscy się bawili ale to był sam początek forum i było nas tylu co i w tamtym poście widać może z 5-6 osób na całym forum . Czyli wtedy brali w tym udział wszyscy że tak powiem ;p
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: