Skill dla Hidana
5 posters
Strona 1 z 1
Skill dla Hidana
Witam otóż mam propozycje, rozchodzi się o to że Hidan (chyba jako jedyny) ma spell obszarowy od 80 i expić do 200 nie jest łatwo, jeżeli to możliwe prosiłbym aby Hidan dostał jakiś spell obszarowy na 170-200 bo tym jutsu od 80 naprawde nie da się expić monki bije się i bije,a np. taki Kisame 3-5 razy obszarowki tej dużej użyje i monki leżą prosiłbym o balans postaci .
Jako iż wiem że Hidan posiada najwięcej HP w grze (chyba) posiada słaby skill dlatego prosze o balans (jutsu)
Jako iż wiem że Hidan posiada najwięcej HP w grze (chyba) posiada słaby skill dlatego prosze o balans (jutsu)
maxjac5- _
- Liczba postów : 7
Re: Skill dla Hidana
hidan nie ma polegać na swoich jutsu tylko polega na swoich hitach z łapy bo hity ze spelli są chujowe na hidanie
★Mokate★- _
- Liczba postów : 122
Mhm powiadasz hidanem Cięzko ? zagraj nejim albo lee który w ogóle nie posiada obszarówki bo Kaiten się nie liczy bo to bardziej buff do defa i absa niz obszarówka + nic prawie nie bije , a lee to juz nie wspomnę
No dobra ale bicie do 2k(mój cel) przez całą gre mam polegać tylko na łapie ? bez sensu ;/
maxjac5- _
A lee to co myślisz że na obszarach leci i po jakieś 100k ze spella?
Speed- _
- Liczba postów : 11
Hidan ma dobre spelle po prostu wyskilaj go
gedo mazu- _
- Liczba postów : 200
Okej wyjaśnione Hidan jest dobry tylko po prostu Monki to jeden z cięższych etapów expienia.(jak dla mnie) teraz już łatwo się expi .
Do zamknięcia
Do zamknięcia
maxjac5- _
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: