Moderator Deerc
4 posters
Strona 1 z 1
Czy Deerc Powinien Zostać Moderatorem?
Moderator Deerc
Witam , a więc chciałbym głosić się na nowego Moderatora tego forum , jakieś 2 tygodnie temu napisałem Dantkowi to na PW jednak nie uzyskałem odpowiedzi ;D Pufffy już od dawna się nie interesował tym co się tu dzieje , Ja natomiast jestem jednym z najbardziej aktywnych użytkowników forum jak i servera (Jestem 2 w rankingu posiadanych postów/wypowiedzi ;p) ;p i od początku interesowało mnie to stanowisko ;D
1.Imię : Kacper
2.Wiek : 19
3.Hobby : Lekka Atletyka , Piłka nożna , gry/Komputery
4. Doświadczenie:Grałem na serwercha tibii ale to kiedyś miałem kilka Tutorów , miałem własny server (Jeszcze pod xml xd )
5. Grywalność na serwerze:24/h Jestem praktycznie Ciągle od 11 do 3-4 ;D xD
6.Chciałbym zostać moderatorem ponieważ od samego początku , od kiedy gram interesowałem się nieco bardziej forum , bardzo dużo się wypowiadałem i nie raz pomogłem a aktualny moderator zaniedbuje obowiązki więc chyba czas na zmiany(Chyba gdyż nie wiem czy dantek w ogóle chce nowego Moderatora )
7. Czy masz mikrofon? :Niestety narazie nie ale już wkrótce ;p (Brak czasu przez NK na pójście do sklepu xddd)
1.Imię : Kacper
2.Wiek : 19
3.Hobby : Lekka Atletyka , Piłka nożna , gry/Komputery
4. Doświadczenie:Grałem na serwercha tibii ale to kiedyś miałem kilka Tutorów , miałem własny server (Jeszcze pod xml xd )
5. Grywalność na serwerze:24/h Jestem praktycznie Ciągle od 11 do 3-4 ;D xD
6.Chciałbym zostać moderatorem ponieważ od samego początku , od kiedy gram interesowałem się nieco bardziej forum , bardzo dużo się wypowiadałem i nie raz pomogłem a aktualny moderator zaniedbuje obowiązki więc chyba czas na zmiany(Chyba gdyż nie wiem czy dantek w ogóle chce nowego Moderatora )
7. Czy masz mikrofon? :Niestety narazie nie ale już wkrótce ;p (Brak czasu przez NK na pójście do sklepu xddd)
Re: Moderator Deerc
Jestem na tak. Czemu by nie choć mało cię widuje ale wiem, że jesteś dostępny.
Tobirama- -
- Liczba postów : 56
Heh najpierw mówią że Pale to taki no life bo siedzi niby 24/7 a jak tera widzę to każdy kto tak narzekał też siedzi od rana do 3-4 w nocy tylko że to nie jest 24/7.
24/7 oznacza że cały tydzień jesteś całą dobę
24/7 oznacza że cały tydzień jesteś całą dobę
Speed- _
- Liczba postów : 11
Czepiasz się szczegółów ;D a ogółem to taka czwórka najczęściej online to Ja , Tobi , Pale , Multi ;D
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: