Naruto Kanpai
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

[Mod] Tobirama

2 posters

Go down

Chcecie bym Awansował na Moderatora ?

[Mod] Tobirama I_vote_lcap50%[Mod] Tobirama I_vote_rcap 50% 
[ 2 ]
[Mod] Tobirama I_vote_lcap50%[Mod] Tobirama I_vote_rcap 50% 
[ 2 ]

Wszystkich Głosów : 4

Poll closed

[Mod] Tobirama Empty [Mod] Tobirama

Pisanie by Tobirama Sob Sie 09, 2014 6:25 am

Witam serdecznie. Chciałbym się zgłosić na moderatora. Z powodu, że pan "Puffy" założył swój własny serwer chyba już nie powinien mieć tutaj władzy? Po 2 dużo osób ukradł z tego serwera na swój więc tu jest drugi problem z nim. Okej to teraz wypowiem się troszkę o własnej osobie.

1.Imię : Tomek
2.Wiek : 21
3.Hobby : Sport, Motoryzacja.
4. Doświadczenie: Doświadczenie z serwerami mam dosyć sporę ponieważ grałem na wielu z nich i na części, z owych serwerów posiadałem moderatora bądź Tutora. Więc znajomość komend nie jest mi obca.
5. Grywalność na serwerze: Spędzam na serwerze bardzo dużo czasu wolnego, można powiedzieć, że dostępny jestem prawie cały czas Very Happy
6. Dlaczego chcesz dołączyć do support ? : Hmm. Więc chciałbym pomóc podzielić obowiązki "Pale Zielone" z tego powodu, że nie zawsze on jest bądź też jest zajęty i nie wyrabia latać od jednego do drugiego choć bardzo się stara więc chciałbym mu w tym pomóc jak także w rozwoju serwera.
7. Czy masz mikrofon? : Owszem. Posiadam.

Dziękuje z Góry. Proszę o wypowiedzenie się
Tobirama
Tobirama
-
-

Liczba postów : 56

Powrót do góry Go down

[Mod] Tobirama Empty Re: [Mod] Tobirama

Pisanie by Deerc Sob Sie 09, 2014 9:16 am

Również dałem swoją kandydaturę ale muszę chyba na officjalu ;p
Deerc
Deerc