Uchiha Madara [DANTEK]
3 posters
Strona 1 z 1
Uchiha Madara [DANTEK]
Witam , mój post jest skierowany jak w temacie do Dantka , a wiec tak jak wiemy są 4 postacie vip ale zdaniem wielu osób mimo że są vip i teoretycznie zbalansowane miedzy sobą (o podobnej sile) to tutaj mam wątpliwość , mianowicie chodzi mi o postać madare która jak się okazuje po prześwietleniu jest najsłabszy z całej trójcy , nie chodzi o hp czy chakre , chodzi o spelle , ponieważ po obejrzeniu Madary i obito , sasuke , itachiego , widać że madara mimo że jest postacią vip NIE różni sie spellami od tych zwykłych . Dostał Mokutona i po za tym nic (warto zaznaczyć że spell ten nie należy do najlepszych ) i jak każdy z uchiha ma buff na najwyższy level który daje dużo mniej niż byffy na słabszym lvl a jego spell na 400 nie zadaje zadowalających obrażeń. Proszę o odpowiedź i przedyskutowanie tego kiedy już znajdziesz czas bo z tego co słychać wróciłeś a na forum się ani razu nie wypowiedziałeś .
z góry Dzięki
z góry Dzięki
Re: Uchiha Madara [DANTEK]
Deerc najslabszy jest Tobirama bo to papier jak Deidara.
Tylko trzeba sobie wyskilowac by nie padac
Tylko trzeba sobie wyskilowac by nie padac
Tobirama- -
- Liczba postów : 56
Nooo 275 a madara 250 tyle ze ty masz 300 chakry a ja 275 czyli papier
I 2 co Tobirama nie ma tego wygladu z last transa :< nie mam swroda na plecach
Popatrz na takiego : Yamato jaki ma przyrost
Na Gaare
na Sasuke
I potem pomysl czy madara taki slaby
I 2 co Tobirama nie ma tego wygladu z last transa :< nie mam swroda na plecach
Popatrz na takiego : Yamato jaki ma przyrost
Na Gaare
na Sasuke
I potem pomysl czy madara taki slaby
Tobirama- -
No ale mi nie chodzi o samo hp i chakre tylko ogółem spelle a tobi buffa i tak nie dostanie bo źle piszesz Skoro do przyrostu wtrącasz też Chakre to każdy z VIP ma tyle samo 275+275=550
250+300=550 czyli każdy z VIP ma tyle samo WIEC jeśli tobi jest papierem to madara również
250+300=550 czyli każdy z VIP ma tyle samo WIEC jeśli tobi jest papierem to madara również
spelle, tobi same obszarowe ma
a 2 co jakiego buffa i co źle pisze ?
a 2 co jakiego buffa i co źle pisze ?
Tobirama- -
A no to to lipa jak targeta nie ma . No źle o tym że tobi papier ;p a papierem nie jest z 2 opcji ponieważ suma jego HP I Chakry wynosi tyle co innych VIP a po 2 dlatego że aktualnie w czasach gdy nie ma Barriery (Wcześniejszy Jirayia scroll) Liczy się głównie HP gdyż to go używamy podczas expa i warów , a tobi ma 275 a madara 250 ;p więc tak czy inaczej bardziej papierowy jest Madara ;D
Co do tych bugów to Dantek powinien naprawić trochę skrzynki bo o ile dobrze podejrzewam to one zwiększają hp w procentach i troszkę je można zbugować dlatego lepiej żeby to naprawił bo będą biegać osoby które mają po 3m hp.
Speed- _
- Liczba postów : 11
Nie zwiekszaja w procentach daja np 50 k hp 50 k mp
Tobirama- -
Similar topics
» Obito Uchiha [PORADNIK]
» Dantek zmartwychwstanie?
» Dantek umarl?
» Dantek Minato ;_;
» DANTEK SYFF!!!!!