Odwołanie do Bana Diedara
4 posters
Naruto Kanpai :: Skargi :: Odwołania
Strona 1 z 1
Odwołanie do Bana Diedara
Prosze odbanowac moją postać Diedara dostałem bana odrazu na konto a zadnej notki nie widzialem , co to ma być? skoro pale nie umie sie obslugiwac to ja głosuje za tym żeby mu odebrac ST . Inni dostawali notki ja odrazu bana na tydzien.
Guto- _
- Liczba postów : 13
Re: Odwołanie do Bana Diedara
Guto napisał:Prosze odbanowac moją postać Diedara dostałem bana odrazu na konto a zadnej notki nie widzialem , co to ma być? skoro pale nie umie sie obslugiwac to ja głosuje za tym żeby mu odebrac ST . Inni dostawali notki ja odrazu bana na tydzien.
yy ? poczytaj regulamin
★Mokate★- _
- Liczba postów : 122
Słuchaj miałeś bota więc czego ty oczekujesz sam byłem świadkiem jak w swojej chacie skillales sobie ninjutsu pisałem nawet do cb czy jesteś tak samo pale a ty nie odpisywałeś więc się nie dziw że dostałeś bana.
Anonim- -
- Liczba postów : 43
Trzech graczy napisało do mnie ze bocisz.Podszedłem do ciebie i stałem tam 5 minut i pisałem a twoja postać na zmianę używała ciągle hw i chakra down.Więc dostałeś bana za używanie bota mogłeś.A i za bota nie ma żadnej notki bo bot jest zakazany więc jest ban odrazu
Ostatnio zmieniony przez gedo mazu dnia Pią Lip 25, 2014 12:20 pm, w całości zmieniany 1 raz
gedo mazu- _
- Liczba postów : 200
pojebane to ;] nie mam czasu , dla was te pixele to zycie a ja pracuje duzo wiec stawiam bota proste.
Guto- _
- Liczba postów : 13
HAHHAHAHAHAHAHAH widzisz sam się przyznałeś cioto głupia!
Anonim- -
- Liczba postów : 43
Guto napisał:zamknij pizde dzieciaku
zastanów się co robisz i co piszesz potem rób
★Mokate★- _
- Liczba postów : 122
Naruto Kanpai :: Skargi :: Odwołania
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: