Naruto Kanpai
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Zbalansować Tenten

3 posters

Go down

Zbalansować Tenten Empty Zbalansować Tenten

Pisanie by Brutal Pon Lip 21, 2014 10:44 pm

Siemka!
Chciałem dać pomysł aby troszkę zbuffować tenten, ponieważ porównałem z innymi profesjami i nie ma żadnych plusów nie licząc to że bije z dystansu. Może przejdźmy do liczb.
Więc tak Itachi na ostatnim transie (400lvl) z 99 kenjutsu i bronią 39 ataku bije po 120k w potwory.
Tenten na ostatnim transie z 98 distance i bronią 39 ataku bije po 50k w potwory. Sprawdzałem też z tsunade setem i buffem. Wyciągnąłem 213 distance i hity były po 70k. O czarach nie będę wspominał bo naprawdę szkoda gadać.
Porównałem Tenten do Itachiego, ponieważ tylko tymi postaciami miałem przyjemność grać. Patrzałem też jak inne profesje biły ale nie będę o nich pisał bo nie wiem co dokładnie miały za eq.
Tyle w temacie co o tym sądzicie?
Brutal
Brutal
_
_

Liczba postów : 133

Powrót do góry Go down

Zbalansować Tenten Empty Re: Zbalansować Tenten

Pisanie by Puffy Wto Lip 22, 2014 1:14 am

Owszem zgodzę się z Tobą. Trzeba zwiększyć jej łapę i dmg z spelli, wtedy będzie miodzio Smile
Puffy
Puffy
_
_

Liczba postów : 63

Powrót do góry Go down

Pisanie by Deerc Wto Lip 22, 2014 7:49 am

Nie grałem , ale pewnie jeszcze nie jedna taka propozycja się pojawi o każdej postaci Smile część musi dostać buffa duża część nerfa Smile
Deerc
Deerc
_
_

Liczba postów : 207

https://naruto-kanpai.forumpolish.com/profile?mode=editprofile

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry