Ban nie od ST?
+3
Neekus
Dantek
Brutal
7 posters
Strona 1 z 1
Ban nie od ST?
Siemka
Może opisze all co się działo.
Wiec tak, expiłem sobie noob charem ~~500lvl Tenten. Dokładnie to biegłem na oroichimaru i wyprzedziłem gracza o nicku Anubis, stanąłem w drzwiach i napisałem pierwszy. Chciałem coś jeszcze napisać ale nie zdążyłem bo szybko trafiłem do temple. Kupiłem AOLa poleciałem no i zabiłem 3 kolesi: Anubis, Lord Vegas i Hunt Time. Kiedy wychodziłem z tego labiryntu spotkałem
Lord Vegas i Hunt Time ponownie ich zabiłem. Po chwili wybieg Anubis trochę się tam poganialiśmy no i go zabiłem. Kiedy padł zaczął pisać że na bocie itp. itd. Mówie mu że mi nie jest potrzebny bot żeby składać noobów. To ten zaczyna mi pisać że bana dostane no mówie super czekam. No i zalogował się Lokaj Dantka Keendy. Jeb ban za bota. Wbijam na Maina, a ten już wylogowany. Tutaj ss bana:
Także podsumowując z tego co wiem Keendy jest na wakacjach więc nie mógł mi dać tego bana, ale ktoś ma dostęp do jego konta. Moim zdaniem jest to nie dopuszczalne kiedy posiada się ST. Chcę aby zostało to jakoś rozwiązane. Ja bana przeżyje ale oni na serwerze nie.
Może opisze all co się działo.
Wiec tak, expiłem sobie noob charem ~~500lvl Tenten. Dokładnie to biegłem na oroichimaru i wyprzedziłem gracza o nicku Anubis, stanąłem w drzwiach i napisałem pierwszy. Chciałem coś jeszcze napisać ale nie zdążyłem bo szybko trafiłem do temple. Kupiłem AOLa poleciałem no i zabiłem 3 kolesi: Anubis, Lord Vegas i Hunt Time. Kiedy wychodziłem z tego labiryntu spotkałem
Lord Vegas i Hunt Time ponownie ich zabiłem. Po chwili wybieg Anubis trochę się tam poganialiśmy no i go zabiłem. Kiedy padł zaczął pisać że na bocie itp. itd. Mówie mu że mi nie jest potrzebny bot żeby składać noobów. To ten zaczyna mi pisać że bana dostane no mówie super czekam. No i zalogował się Lokaj Dantka Keendy. Jeb ban za bota. Wbijam na Maina, a ten już wylogowany. Tutaj ss bana:
Także podsumowując z tego co wiem Keendy jest na wakacjach więc nie mógł mi dać tego bana, ale ktoś ma dostęp do jego konta. Moim zdaniem jest to nie dopuszczalne kiedy posiada się ST. Chcę aby zostało to jakoś rozwiązane. Ja bana przeżyje ale oni na serwerze nie.
Brutal- _
- Liczba postów : 133
Re: Ban nie od ST?
Keendy mówił ,że jakiś jego kolega będzie mu na konto wchodził i ogarniał coś tam.
Podaj nick to cie odbanuje.
Podaj nick to cie odbanuje.
Dantek- _
- Liczba postów : 85
Już ban się skończył ale chodzi o to że jakiś frajer może wejść i każdego pobanować i nic nie zrobisz.
Brutal- _
Wyjebane mam kto mi tego bana dał. Ważne z jakiej postaci jakieś konsekwencje z tego muszą być. Pale zielone dobrze radzi sobie na ST i nie potrzeba wiecęj ST.
Brutal- _
wiem ja przed chwila bana dostalem
przez tego smiecia dantek pls odbanuj
przez tego smiecia dantek pls odbanuj
Neekus- -
- Liczba postów : 29
Senior Tutor nie powinien udostepniąc konta "kolegom"
Powiem tak. Keendy dostał Tutora i zaraz wyjechał na wakacje, to skoro to wiedzial to po co się zgłaszał.. Tutor ma na porządku dziennym pomagać.. A ten nie dość że wyjechał to na dodatek, udostępnia konto "kolegom" FAIL..
Powiem tak. Keendy dostał Tutora i zaraz wyjechał na wakacje, to skoro to wiedzial to po co się zgłaszał.. Tutor ma na porządku dziennym pomagać.. A ten nie dość że wyjechał to na dodatek, udostępnia konto "kolegom" FAIL..
Puffy- _
- Liczba postów : 63
CO WY MACIE Z TYM KURWA TO JA NIEWIEM -.- Ja jestem Saiya , Keendy to keendy i jeszcze mówicie że ja dałem komuś bana? DAFUQ? On mi swojego konta nie dał poza tym neekus jesteś pusty i tyle.
Saiya- _
- Liczba postów : 13
Skoro nie Saiya ma ST to tym bardziej odebrac mu a jak keendy wróci to możesz mu oddać ;x bo jakiś buntownik z przedszkola za każdym razem kiedy sie zdenerwuje będzie kogoś banował -.-
Wlasnie do czasu gdy nie wroci mozna mu odebrac st
Azath- -
- Liczba postów : 65
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: