Serwer off 2
+2
Obito Bogiem
Tobirama
6 posters
Strona 1 z 1
Serwer off 2
Jednym słowem jest to Straszne... serwer off po raz 2 ledwo go Dantek naprawił a on znowu padł i pewnie znowu cofka.. Dantek zrób z tym coś bo moje nerwy powoli przybliżają pięść do lapka bo wkurwia mnie już odrabianie lvl, teraz sobie poczekam w Temple aż wpadniesz i zwrócisz mi mój czas.
Tobirama- -
- Liczba postów : 56
Re: Serwer off 2
muwie ci ja już raz lapka rozwalilem przez takie cos serio
Obito Bogiem- -
- Liczba postów : 36
Ale ja rozumiem. wszystko cofki 2 - 3 lvl w tył a nie kurwa 150 I na dodatek znikły mi rzeczy chuj z nimi lecz najbardziej cierpie za Raikage Glove + 5 za które wysłałem esa za 10 zł... i to chce głównie odzyskać jak i 450 lvl bo aktualnie mam 300 bo była znowu cofka a próbowałem odrobić...
Tobirama- -
Spokojnie Dantek, Teraz jest na wakacjach wy tez sobie przerwe od Tibi zróbcie wariaty ,przeciez mamy wakacje nie ? To Crash serwera Ktoś się bawi Maszynka do crashów a ja nawet wiem kto:] .Wiec jak wbije Dantek to mu pomoge to ogarnac .
★Sweet★- _
- Liczba postów : 15
Tak jak mówi gracz up są wakacje zrobicie trochę sobie wolnego od tibi nic się nie stanie a Dantkowi też dajcie trochę czasu na odpoczynek na wakacjach z rodzina.Przyjedzie z wakacji to wszystko ogarnie.
gedo mazu- _
- Liczba postów : 200
Dobra wakacje wakacjami.. tylko ja wracam z pracy i chce sobie pograć. Tak ? Spoko wbijam co tam mam wbijać i wychodzę, Kupuje co mam kupić i to mam. Idę spać budzę się a tu chlast z dupy ni owo 150 lvl mniej itemów nie ma, no bez jaj to, że wy macie już wykoksane wszystko nie oznacza, że ja moge stracić Raikage glove +5 i 150 lvl które musiałem w kurwie ciężko wbijać bo to wkońcu sasuke.
Tobirama- -
A tam mały opoczynek sie przyda
Obito Bogiem- -
Troche sie poczeka i dantek wszystko ogarnie chyba
Obito Bogiem- -
No to przecież odpoczywałem tak ? dla mnie odpoczynek to spanie oraz siłownia. A potem mam prace, gram zaledwie kila godzin dziennie. dziś to samo idę na nocke i chciałem sobie trochę pograć.
Tobirama- -
Bez nerwów ,Idzie gdzieś po chodzić, po pływać do dziewczyny do znajomych , Nie marnujcie wakacji siedzeniem przed kompem , Bo jak szkoła się zacznie to wtedy czasu na nic nie będziecie mieli .
★Sweet★- _
Sweet ale ja już jestem po szkole... Mam pracę i pracuje. Nie mam "Wakacji" tylko czas wolny zaledwie Kilka godzin i znowu na 8 godzin do roboty. więc to, że sobie pogram z 2 godzinki oznacza, że siedzę cały czas przed kompem ?
Tobirama- -
Ja waszym wieku to Podwórko 24h/7 waliłem a teraz sama praca dom dziewczyna,rodzina i siłka, i spać .
★Sweet★- _
Shinsu napisał:Sweet ale ja już jestem po szkole... Mam pracę i pracuje. Nie mam "Wakacji" tylko czas wolny zaledwie Kilka godzin i znowu na 8 godzin do roboty. więc to, że sobie pogram z 2 godzinki oznacza, że siedzę cały czas przed kompem ?
Piszę ogółem tak?.
★Sweet★- _
Wiadomka.
Obito skończ spamić i nabijać sobie posty.
Obito skończ spamić i nabijać sobie posty.
Tobirama- -
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: