spell "kamui" bug.
+3
Puffy
Morele
gedo mazu
7 posters
Strona 1 z 1
spell "kamui" bug.
Spell o nazwie kamui jak sie zbugoje to daje obito nieśmiertelność i dodaje do support.Przypuszczam ze daje mu goda.
Prosiłbym o zrobienie coś z tym bo niektóre osoby wykorzystują to.
Prosiłbym o zrobienie coś z tym bo niektóre osoby wykorzystują to.
gedo mazu- _
- Liczba postów : 200
Re: spell "kamui" bug.
Napewno tak nie jest bo gralem i gram ta postacia i nic takiego nie mialem ani razu. Sadze ze to czegos innego moze byc wina
Morele- _
- Liczba postów : 6
Jakis spell od obito musi to bugować bo dzień w dzień alkkoos jest nieśmiertelny.I coraz więcej ludzi narzeka na to i piszą do mnie żebym coś z tym zrobił
gedo mazu- _
Co kurwa spokojnie ? Tam gdzie on wejdzie tam ma exp .. żeby nie ta nieśmiertelność to by od każdego zapewne padał ..
Predatorek- -
- Liczba postów : 30
Jak dla mnie dantek calkowicie powinien zablokowac tego gracza bo niby czemu inni sie mecza zeby wbic ten lv ten tylko stoi i nie otrzymuje dmg od niczego a do tego ma jeszcze tego zbugowanego glova/sworda(poprostu born) dzieki ktorej ma bossa na pare strzalow. Jak dla mnie ots sie stacza coraz bardziej...jeszcze te crashe
P.S Gram ta postacia i ani razu nie zrobil mi sie ten bug wiec nei wiem jak szczerze on to robi znalazl jakies obescie albo spoob
P.S Gram ta postacia i ani razu nie zrobil mi sie ten bug wiec nei wiem jak szczerze on to robi znalazl jakies obescie albo spoob
Morele- _
- Liczba postów : 6
Potworki mu pobierają hp bo widziałem ale powinien miedz zakaz brani udziału w pvp.
gedo mazu- _
Ja gram obito i tak nie mam ale chcialbym tak wiecie
Obito Bogiem- -
- Liczba postów : 36
Puffy napisał:Dantek naprawi spokojnie
Trzeba by zrobić liste na 100 stron w sumie można by książke na 4 tomy z bugów serwa napisać ;pp
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: