Może lecz czy na pewno ?
4 posters
Strona 1 z 1
Może lecz czy na pewno ?
Simka,
Zauważyłem spore zainteresowanie questami u NPC, wydaje mi się że chcecie przez to powiedzieć cos typu " pragniemy sag " otóż chyba lepsze były by sagi niż jakieś questy u NPC wyssane nie wiadomo skąd i dla czego.
Lecz jeżeli chodzi o sagi, to nie jest to prosta sprawa.
Piszcie w tym temacie czy chcieli byście na NK doświadczyć krwawej i ciężkiej współpracy która będzie owocowała pozytywnymi zakończeniami sag !
Pozdrawiam,
Keendy.
Zauważyłem spore zainteresowanie questami u NPC, wydaje mi się że chcecie przez to powiedzieć cos typu " pragniemy sag " otóż chyba lepsze były by sagi niż jakieś questy u NPC wyssane nie wiadomo skąd i dla czego.
Lecz jeżeli chodzi o sagi, to nie jest to prosta sprawa.
Piszcie w tym temacie czy chcieli byście na NK doświadczyć krwawej i ciężkiej współpracy która będzie owocowała pozytywnymi zakończeniami sag !
Pozdrawiam,
Keendy.
Keendy- -
- Liczba postów : 44
Re: Może lecz czy na pewno ?
Po co ci sagi jak dedyk padł xD
EDIT:
Keendy dla twej informacji sagi są na serwie, tylko problem z npc
EDIT:
Keendy dla twej informacji sagi są na serwie, tylko problem z npc
Ostatnio zmieniony przez Puffy dnia Nie Lip 20, 2014 11:41 pm, w całości zmieniany 1 raz
Puffy- _
- Liczba postów : 63
sagi mogą być ale na początek trzeba zająć się tymi bugami co są bo niektóre gracze wykorzystują.
gedo mazu- _
- Liczba postów : 200
gedo mazu napisał:sagi mogą być ale na początek trzeba zająć się tymi bugami co są bo niektóre gracze wykorzystują.
Heh dziwnym trafem zawsze się zgadzam z twoim zdaniem
Moim zdaniem powinno być tak żeby Dantek najpierw ogarnął to co jest zepsutego bo trochę tego jest a później wziął się za dokładanie bo te wszystkie błędy się kumulują ;x a później ciężko będzie to naprawić i na nowo wyłapywać ;x
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: