Wprowadzenie Rang dla graczy!
3 posters
Strona 1 z 1
Wprowadzenie Rang dla graczy!
Siemano ludzie, Naruto maniaki i wszelkiej maści kociaki. Mrau
To tak na wstępie RANGI na pewno wielu z Was przychodziły na myśl, ale nikt do tej pory nie napisał o tym, więc może ja zacznę...
A więc pomysł tak z dupy w sumie i pomyślałem, że mogę go tutaj przedstawić, a więc jeśli Dantek ma rangę Kage, gdy na niego klikniemy, to dlaczego my zwykli gracze, nie możemy ich mieć? oczywiście gorszej maści ale wciąż rangi, prawda? Proponuję w moim pomyśle, aby wprowadzić takowe Rangi, co umożliwi graczom zdobywanie ich, a przez to automatycznie zmniejszy nudy na serwie, gracze będą grupowo działać i sobie pomagać w zdobywaniu rang, dzięki takim rangom gra byłaby o wiele przyjemniejsza, co o tym myślicie wypowiadajcie się i podpisujcie pod tym jeśli również się ze mną zgadzacie.
To tak na wstępie RANGI na pewno wielu z Was przychodziły na myśl, ale nikt do tej pory nie napisał o tym, więc może ja zacznę...
A więc pomysł tak z dupy w sumie i pomyślałem, że mogę go tutaj przedstawić, a więc jeśli Dantek ma rangę Kage, gdy na niego klikniemy, to dlaczego my zwykli gracze, nie możemy ich mieć? oczywiście gorszej maści ale wciąż rangi, prawda? Proponuję w moim pomyśle, aby wprowadzić takowe Rangi, co umożliwi graczom zdobywanie ich, a przez to automatycznie zmniejszy nudy na serwie, gracze będą grupowo działać i sobie pomagać w zdobywaniu rang, dzięki takim rangom gra byłaby o wiele przyjemniejsza, co o tym myślicie wypowiadajcie się i podpisujcie pod tym jeśli również się ze mną zgadzacie.
Ostatnio zmieniony przez Chillfvckk dnia Nie Lip 20, 2014 3:57 pm, w całości zmieniany 2 razy
Chillfvckk- _
- Liczba postów : 14
Re: Wprowadzenie Rang dla graczy!
Moim zdaniem, to bardzo dobry pomysł, gdyż załóżmy, każdy gracz zdobywając jedną z rang awansuje np: Kilka poziomów wyżej, a przy tym zdobędzie trochę więcej hajsu na itemki, oraz samą rangę, która w oczach innych graczy będzie uznawana, za bardziej szanowną im większa ranga, tym większe uznanie W Świecie Shinobi.
Alkkoo- _
- Liczba postów : 3
Ok pomysł dobry, ale przedstaw mi na jakiej zasadzie by to działało i co trzeba zrobić żeby zdobyć daną rangę. Bo narzuciłeś tylko początek pomysłu, a gdzie środek i zakończenie.
Pozdrawiam: Puffy Wjezdza
Pozdrawiam: Puffy Wjezdza
Puffy- _
- Liczba postów : 63
Już rozwijam, a więc działałoby to na takiej zasadzie, że byłaby sobie taka NPC Tsunade lub Hiruzen (Hokage) u którego dostawalibyśmy dane zlecenia dodatkowo można byłoby zrobić taki myk, że każda profesja przynależna do danego kraju dostawałaby od danego Kage misje, czyli każdy miałby inne zadania, a co za tym idzie? utrudnia grę, bo nie będzie mógł gracz z Konohy wymienić się itemami, które potrzebuje np. Sunagakure, bo każdy będzie musiał inne itemy przynieść/moby zabić, sagi na dany poziom i za każdą ukończoną sagę czyt. (Zadanie) Dostawalibyśmy X expa i X hajsu. Misję byłyby prze różne od zabicia X mobów, po zdobycie X itemów i oddawanie, na pewno rozwinęłoby oraz wpłynęło znacząco na tego otsa, bo właśnie tego tutaj brak, dodatkowo mogłyby być sagi również na kilka osób jakieś wieże które by się dłużej robiło itd. Macie jakieś pomysły to dawajcie również swoje, taki jest mój pomysł...
Chillfvckk- _
- Liczba postów : 14
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: