Naruto Kanpai
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Wprowadzenie Rang dla graczy!

3 posters

Go down

Wprowadzenie Rang dla graczy! Empty Wprowadzenie Rang dla graczy!

Pisanie by Chillfvckk Nie Lip 20, 2014 3:42 pm

Siemano ludzie, Naruto maniaki i wszelkiej maści kociaki. Mrau

To tak na wstępie RANGI na pewno wielu z Was przychodziły na myśl, ale nikt do tej pory nie napisał o tym, więc może ja zacznę...

A więc pomysł tak z dupy w sumie i pomyślałem, że mogę go tutaj przedstawić, a więc jeśli Dantek ma rangę Kage, gdy na niego klikniemy, to dlaczego my zwykli gracze, nie możemy ich mieć? oczywiście gorszej maści ale wciąż rangi, prawda? Smile Proponuję w moim pomyśle, aby wprowadzić takowe Rangi, co umożliwi graczom zdobywanie ich, a przez to automatycznie zmniejszy nudy na serwie, gracze będą grupowo działać i sobie pomagać w zdobywaniu rang, dzięki takim rangom gra byłaby o wiele przyjemniejsza, co o tym myślicie wypowiadajcie się i podpisujcie pod tym jeśli również się ze mną zgadzacie.  afro

Ostatnio zmieniony przez Chillfvckk dnia Nie Lip 20, 2014 3:57 pm, w całości zmieniany 2 razy
Chillfvckk
Chillfvckk
_
_

Liczba postów : 14

Powrót do góry Go down

Wprowadzenie Rang dla graczy! Empty Re: Wprowadzenie Rang dla graczy!

Pisanie by Alkkoo Nie Lip 20, 2014 3:51 pm

Moim zdaniem, to bardzo dobry pomysł, gdyż załóżmy, każdy gracz zdobywając jedną z rang awansuje np: Kilka poziomów wyżej, a przy tym zdobędzie trochę więcej hajsu na itemki, oraz samą rangę, która w oczach innych graczy będzie uznawana, za bardziej szanowną im większa ranga, tym większe uznanie W Świecie Shinobi.  Like a Star @ heaven
Alkkoo
Alkkoo
_
_

Liczba postów : 3

Powrót do góry Go down

Pisanie by Puffy Nie Lip 20, 2014 4:53 pm

Ok pomysł dobry, ale przedstaw mi na jakiej zasadzie by to działało i co trzeba zrobić żeby zdobyć daną rangę. Bo narzuciłeś tylko początek pomysłu, a gdzie środek i zakończenie.

Pozdrawiam: Puffy Wjezdza
Puffy
Puffy
_
_

Liczba postów : 63

Powrót do góry Go down

Pisanie by Chillfvckk Nie Lip 20, 2014 6:03 pm

Już rozwijam, a więc działałoby to na takiej zasadzie, że byłaby sobie taka NPC Tsunade lub Hiruzen (Hokage) u którego dostawalibyśmy dane zlecenia dodatkowo można byłoby zrobić taki myk, że każda profesja przynależna do danego kraju dostawałaby od danego Kage misje, czyli każdy miałby inne zadania, a co za tym idzie? utrudnia grę, bo nie będzie mógł gracz z Konohy wymienić się itemami, które potrzebuje np. Sunagakure, bo każdy będzie musiał inne itemy przynieść/moby zabić, sagi na dany poziom i za każdą ukończoną sagę czyt. (Zadanie) Dostawalibyśmy X expa i X hajsu. Misję byłyby prze różne od zabicia X mobów, po zdobycie X itemów i oddawanie, na pewno rozwinęłoby oraz wpłynęło znacząco na tego otsa, bo właśnie tego tutaj brak, dodatkowo mogłyby być sagi również na kilka osób jakieś wieże które by się dłużej robiło itd. Macie jakieś pomysły to dawajcie również swoje, taki jest mój pomysł...  cheers
Chillfvckk
Chillfvckk
_
_

Liczba postów : 14

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: