Nieśmiertelny Pan
+7
Predatorek
Brutal
Kaczy
Keendy
gedo mazu
Dantek
hopeta
11 posters
Strona 1 z 1
Nieśmiertelny Pan
Witam dzisiaj Spotkałem Nieśmiertelnego Pana o nicku Alkko otóż na bosie obito stał ten otóż pan zaczął mnie bić lecz nie mogłem go zaatakować 2 razy mnie padł co dziwniejsze niema tego w logach stronki proszę o sprawdzenie tego oto pana przez administratorów .ps mam dowody gracza black sky iż zostałem zabity 2 krotni przez Alkko i nic nie moglismy mu zrobić
Ostatnio zmieniony przez hopeta dnia Sob Lip 19, 2014 6:21 pm, w całości zmieniany 2 razy
hopeta- _
- Liczba postów : 18
Re: Nieśmiertelny Pan
Zapraszam na arene w kiri gakure
Dantek- _
- Liczba postów : 85
na stronce już pisze że zostałem zabity przez pana owego lecz dalej trapi mnie to ze nie mogłem go zaatakować ja go nie mogłem o n mnie bił (boss obito go bił ) tak więc niewiem
hopeta- _
Nie ma mnie na serwerze ze wzgledu na wakacje, lecz często odwiedzam strony, i zauważyłem że podane tutaj osoby, min. Alkkoo jak i Diabeł widnieją w tabeli supportu na głównej stronie serwera. Może to zwróci trochę waszą uwagę.
Keendy- -
- Liczba postów : 44
wszystko wyjaśnione przez dantka Do zamknięcia
hopeta- _
Tylko dziwne ze nawet anbu go nie bija.
Kaczy- _
- Liczba postów : 6
Nie jestem jakimś specjalistą, lecz wydaje mi się iż w całym systemie może być pewna luka.
Spowodowane " włamaniami " do konsoli.
Chciałbym jeszcze raz zwrócić uwagę na Główną stronę i pod zakładkę support, jak zauważycie pojawił się znów gracz z nickiem Alkkoo. Nie mówie że to jest luka lecz może być to też bug który udostępniał pewien access.
Spowodowane " włamaniami " do konsoli.
Chciałbym jeszcze raz zwrócić uwagę na Główną stronę i pod zakładkę support, jak zauważycie pojawił się znów gracz z nickiem Alkkoo. Nie mówie że to jest luka lecz może być to też bug który udostępniał pewien access.
Keendy- -
- Liczba postów : 44
Też go bić nie mogłem , on ma jakiegoś hacka czy coś ... =,=
Predatorek- -
- Liczba postów : 30
Nie ma to jak być nieśmiertelnym, biegać w Mei Secie. Dmg w ludzi z Kamui!!! 200k co tam
Kaczy- _
- Liczba postów : 6
Ok powiem wam że się wszyscy mylicie . To tylko bug z kamui
Puffy- _
- Liczba postów : 63
Neekus napisał:nie prawda nie klam puffy
Akurat tutaj puffy ma racje cały myk to kamui! które trwa 3 sekundy a jego cooldown wynosi 4 lecz po uzyciu odznacza typka czyli trzeba na nowo zaznaczyć niestety do tego czasu już dawno zginiesz spell bez żadnego ale do poprawy jeśli już nieśmiertelność to cooldown na minimum 10s
Deerc napisał:Neekus napisał:nie prawda nie klam puffy
Akurat tutaj puffy ma racje cały myk to kamui! które trwa 3 sekundy a jego cooldown wynosi 4 lecz po uzyciu odznacza typka czyli trzeba na nowo zaznaczyć niestety do tego czasu już dawno zginiesz spell bez żadnego ale do poprawy jeśli już nieśmiertelność to cooldown na minimum 10s
tam pierdolicie ze obito op przez to kamui te op kamui trwa 1 sec i exh to 3 sec
★Mokate★- _
- Liczba postów : 122
Pozderki dostalem bana za "niby" bugowanie kurwa po 1 kto to widzial po 2 uzylem kamui wiec nwm za co ten ban spk
Neekus- -
- Liczba postów : 29
kurwa Alkkoo napierdala z bugiem i mu nikt bana nie da kurwa
Neekus- -
- Liczba postów : 29
★Mokate★ napisał:Deerc napisał:Neekus napisał:nie prawda nie klam puffy
tam pierdolicie ze obito op przez to kamui te op kamui trwa 1 sec i exh to 3 sec
Ehh widać jaki op jesteś jeśli kamui trwa u Ciebie 1 sekunde to albo nie znasz cyferek albo masz zbugowanego Kamui bo działa 3 sekundy a co 4 możesz użyć po raz kolejny :0 czyli zabić cię trzeba w ciagu sekundy
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: