No i jest NIESAMOWITY GLOVE !
+3
Predatorek
Puffy
Deerc
7 posters
Strona 1 z 1
No i jest NIESAMOWITY GLOVE !
Witam od dawna krąrzą wiadomości o niesamowitych umiejętnościach pewnych graczy któży sa według ADMINISTRACJI niesamowicie wyskilowani i mają miliony CC aby ulepszać swoje glovery i dlatego dam ss ze ten chloptaś pewnie też takiego posiadal bo jak to sie mówi kto ma hajs ten ma władze troche polocił kupił kamyczki i ot jakie są rezultaty
iv.pl/images/52328339495642593327.jpg
Dmg należy do pana Boski gniew który twierdzi iż ma 1000 atk glove bo taki zrobil jak byl gm z reszta widac po tym ile expa dostal bo zgarnął wszystko ;x mowil ze ban na ip nie podziala bo ma zmienne powiem tyle róbcie coo chcecie ale jak on bd grał to gra reszty nie ma sensu
podaje link tak bo inaczej nie moge niby ;x mam poczekać 7 dni czy coś w ten desen xd
iv.pl/images/52328339495642593327.jpg
Dmg należy do pana Boski gniew który twierdzi iż ma 1000 atk glove bo taki zrobil jak byl gm z reszta widac po tym ile expa dostal bo zgarnął wszystko ;x mowil ze ban na ip nie podziala bo ma zmienne powiem tyle róbcie coo chcecie ale jak on bd grał to gra reszty nie ma sensu
podaje link tak bo inaczej nie moge niby ;x mam poczekać 7 dni czy coś w ten desen xd
Re: No i jest NIESAMOWITY GLOVE !
Deerc a może on to bił pierwszy sam a wy wbiegliście na koniec?. Nie masz wystarczających dowodów.
Znam Gniewa i wiem że ma normalne eq
PS. Jak znowu dostanie bana na chara, to pozdro ;p
Ostatnio zmieniony przez Puffy dnia Sob Lip 19, 2014 2:21 pm, w całości zmieniany 1 raz
Puffy- _
- Liczba postów : 63
To spierdalaj nikt tu Cie nie trzyma Puffy. Bo też nie mam zamiaru grać , jeśli ktoś jebie tyle w Moba ..
Predatorek- -
- Liczba postów : 30
Puffy napisał:Deerc a może on to bił pierwszy sam a wy wbiegliście na koniec?. Nie masz wystarczających dowodów.
PS. Jak znowu dostanie bana na chara, odchodzę z timem
nikt cie tu nie trzyma
★Mokate★- _
- Liczba postów : 122
Człowieku gówno wiesz i się odzywasz...Deerc napisał:dlatego dam ss ze ten chloptaś pewnie też takiego posiadal bo jak to sie mówi kto ma hajs ten ma władze
Myślisz ,ze dlaczego mu bana dałem na madara testy?
Bo zrobił sobie ta postać jak był kage ...
Dantek- _
- Liczba postów : 85
Mogłeś bota wyłączyć....
Brutal- _
- Liczba postów : 133
Nie mialem bota poprostu nie miałem obowiązku pokazać na ss więcej niż powinienem A dantek co do Ciebie to z tego co widac to ty na temat serwerów również gówno wiesz robisz antybota serwer off ahahhahaha żałosne a wszyscy mają anty reconnecta -.- . co z tego ze ma bana jak robi new acc -.-
Wyjaśnisz mi kiedy ja powiedziałem ,że robie anty bota?
Człowieku jeszcze troche i mnie wkurwisz
Człowieku jeszcze troche i mnie wkurwisz
Dantek- _
- Liczba postów : 85
Dantek nie wkurwiaj się tylko server włącz .
Predatorek- -
- Liczba postów : 30
Puffy napisał:Deerc a może on to bił pierwszy sam a wy wbiegliście na koniec?. Nie masz wystarczających dowodów.
Puffy 0 logiki ? gdybym wbiegł na koniec i zadał bym taki dmg to znaczy że monster musiał by mieć minimum 50%hp wiesz? i wtedy z pewnością dostał bym dużo dużo więcej expa a dostałem wielki chuj wiec nie możliwe że to my dobiliśmy :)bo jak na red hp udeżysz monstera i zabijesz go to pokaże taki dmg jaki był możliwie do wyciągnięcia nie przemyślałeś i możliwe że nawet nie zrozumiesz o czym pisze . Mam ogółem bardzo głupie wrażenie że i ty i dantek non-stop tych botów bronicie bo co by sie nie stało i czego bym nie zgłosił to zawsze za mało 1 razem zgłosiłem innego typa za big dmg ale nie miałem ss teraz mam ss i dalej mało i chcecie filmik ? żałosne
Deerc napisał:Nie mialem bota poprostu nie miałem obowiązku pokazać na ss więcej niż powinienem
Nie mam bota? ;c to ciekawe skąd ten LVL i ilość HP u tego Lee ;s
Nola Andyy- _
- Liczba postów : 13
Nola Andyy napisał:Deerc napisał:Nie mialem bota poprostu nie miałem obowiązku pokazać na ss więcej niż powinienem
Nie mam bota? ;c to ciekawe skąd ten LVL i ilość HP u tego Lee ;s
Inne wspomagacze ze tak powiem :>
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: